От Испания дойде индикация, че трансферната сага на лятото е

...
От Испания дойде индикация, че трансферната сага на лятото е
Коментари Харесай

Има ли сделка? Барса поръча хиляди фланелки с името на Неймар

От Испания пристигна индикация, че трансферната сага на лятото е към края си. Най-скъпият футболист в историята Неймар ще смени клубната си принадлежност за повторно в последните две години и ще се завърне в Барселона. Новината е на каталунските издания, които се базират на непредвиден източник.

Високопоставен представител на доставчика на екипировка на испанския първенец - Nike, е разкрил, че в централата на компанията е получена голяма поръчка за произвеждане на екипи с името на бразилеца, които да бъдат пуснати в продажба в формалния магазин на клуба в най-кратки периоди.

Знае се единствено, че се касае за поръчка от "стотици хиляди " екипи, тъй че очевидно в управлението на клуба считат, че са в мощна позиция за затварянето на договорката. Освен това, съгласно други източници на вестник "Спорт ", Неймар към този момент даже има записано видеопослание към почитателите на клуба, в което показва насладата си от завръщането на "Камп Ноу ".

Този оптимизъм обаче идва леко неочакван на фона на последното развиване към прехвърлянето. Във вторник от Барселона пратиха оферта за взимането на играча чартърен до края на този сезон и наложителното му откупуване от 1 юли 2020 година Тя обаче е била отхвърлена изрично от шефовете на сегашния му клуб Пари Сен Жермен.

Очаква се обаче още до края на седмицата да пристигна още едно предложение от каталунците, които към този момент са присъединили цялата си мощност в договарянията и ще притискат французите с обстоятелството, че самият състезател желае да се разкара непременно от там. На процедура няма различен клуб, който да може да си разреши Неймар, като се изключи Реал Мадрид, само че и там са лимитирани във финансовите си интервенции поради финансовия феърплей на УЕФА.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР