От името на ръководството на ЦСКА, Пламен Марков приветства куп

...
От името на ръководството на ЦСКА, Пламен Марков приветства куп
Коментари Харесай

Пламен Марков: ЦСКА няма задължения

От името на управлението на ЦСКА, Пламен Марков приветства куп митове и ветерани на " аления " клуб в традиоционния коледен празник, провел се в ресторанта на стадион " Българска войска ". На тържеството участваха славни футболисти като Димитър Пенев, Димитър Якимов, Петър Жеков, Аспарух Никодимов, Георги Велинов, Борис Гаганелов и редица спортни деятели на ЦСКА през годините.

Изпълнителният шеф отдаде нужното почитание и ентусиазъм към идолите на клуба. Марков прочувствено дефинира заслугите на всички в " алената " история, както във футбола. по този начин и в спорта изцяло, написа dsport.

Ето какво сподели Пламен Марков за настоящото положение на ЦСКА:

" ЦСКА е без никакви проблеми в административно и финансовото отношение. Трябва да признаем напъните на нашите притежатели, които с голямо старания и труд съумяха да стабилизират клуба. Резултатът е 0:0 към днешна дата, без 0 отговорности. Всички състезатели, треньори и прочие, получават дължимото в точния момент, даже и по-рано. "

" Има още какво да се желае в спортно-технически проект, защото ние желаем нашият тим да има водещата роля, както бе през годините обратно от основаването си. Има съмнения и компликации, които са и от напън, който е политически и бизнес. Това е и друга причина, поради която нашия отбор да не бъде водещ и първенец. Не го споделям, с цел да бъдем снизходителни към тима. Желаем всички ние да се наруши статуквото " приключи Пламен Марков на Коледното празненство на ЦСКА.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР