От името на “Има такъв народ и лично от свое

...
От името на “Има такъв народ и лично от свое
Коментари Харесай

Слави Трифонов подкрепи Израел след нападението от Иран

От името на “Има подобен народ ” и персонално от свое име изричам цялостната си поддръжка и състрадание към нашите другари в Израел. Няма потребност да им поисквам мощ, тъй като историята е посочила, че те я имат в голямо количество ”. Това написа на своята страница във Фейсбук водачът на Има Такъв Народ Слави Трифонов  Слави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български артист, ефирен водещ и продуцент. Роден е в.

В позицията си той акцентира активността на ислямския фундаментализъм. „ Нападението на Иран над Израел нощес е безспорното доказателство, че ислямският фундаментализъм и неговият режим в Иран нямат никакво място в актуалния свят, в който живеем. Демокрация, независимост на словото, независимост и пълноправие на дамите и изобщо положението независимост - всички тези неща са непознати на режима в Иран ”, написа Трифонов. 

Според него договарянията с представители на радикалния ислям са нереалистични. „ Аятоласите от дълго време ръководят тази, другояче толкоз прелестна и богата, страна и това, което се случи нощес, беше напълно разумно. Ако някой си мисли, че може да се договаря с радикалния ислям, е или добряк, или профан. Европейската история ясно е потвърдила това. Как средновековната българска страна е могла да договаря с радикалния ислям на Османската империя? Как Испания е могла да договаря с радикалния ислям на Арабския халифат? Как българите в Батак са могли да договарят с радикалния ислям на башибозука? Как се договаря с страна, която твърди, че би трябвало да бъдеш премахнат от лицето на земята? Защото тъкмо това е доктрината на радикалната ислямска страна Иран - страната Израел би трябвало да бъде заличена ”, написа водачът на партия Има Такъв Народ.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР