От Хебър започват кампания за събиране на средства за спасението

...
От Хебър започват кампания за събиране на средства за спасението
Коментари Харесай

Започна кампания за спасението на Хебър

От Хебър стартират акция за събиране на средства за спасението на клуба. От Пазарджик ще би трябвало да намерят финансиране за идващите няколко месеца преди да бъде обновена общинската дотация.

Ето какво написаха от клуба:

Скъпи последователи на ФК Хебър! 
Уважаеми бизнесмени и представители на бизнеса! 
Драги жители на Пазарджик, 

ФК Хебър взе решение да започва Дарителска акция, която ще има за цел финансово подкрепяне на клуба по време на очертаващите се доста тежки месеци - декември и януари. Държим да отбележим, че тя ще има напълно краткотраен характер/два месеца/ и нейната цел е чрез набраните средства, клубът да избегне изпадане в положение на дефолт с всички следващи от това резултати. В най-кратки периоди ФК Хебър би трябвало да събере нужните финансови средства с цел да се разплати с футболисти, спортно-технически щаб, администрация, спомагателен личен състав и треньорски състав на Академията на клуба(ДЮШ). Става въпрос за общо 60 индивида, ангажирани с активността на най-разпознаваемия футболен бранд в региона.

Във връзка с това, ФК Хебър се обръща към почитателите си, компании и икономически субекти от Пазарджик и района с зов за подаяние на средства, с които да се обезпечи естественото действие на клуба, досега на обновяване на общинската дотация. Като локална общественост е значимо да можем дружно да си подадем ръка и да изградим нова, устойчива рамка на държание за съхранението и развиването на клуба отсега нататък. 

Даренията ще може да се вършат по разплащателната сметка на Хебър - ДЮШ в Общинска банка с IBAN BG19SOMB91301069383402 както и в административния офис на клуба на стадион " Георги Бенковски ". Допълнителни информация по Дарителската акция може да получите на тел.: 0889 888 900. 

Ръководство на ФК Хебър 1918
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР