От години трябва да се реагира остро към управляващите. От

...
От години трябва да се реагира остро към управляващите. От
Коментари Харесай

Касиел Ноа Ашер: Новият локдаун е псевдоспасение, родителите ни живеят като скотове

„ От години би трябвало да се реагира остро към ръководещите. От години има безхаберие към едни обществени групи, които не са предпазени. Няма обществена политика. От години родителите ни живеят като скотове с ниските пенсии, гладни, с неспособност да си платят тока. Към самотни родители, към сътрудниците от свободните специалности “.
Това съобщи пред БНР актрисата Касиел Ноа Ашер.

Според нея новият локдаун е псевдоспасение, тъй като, „ с цел да си позволиш такова нещо, би трябвало да имаш съответна обществена политика “:

„ Ти спасяваш хората от Covid, само че подлагаш основаното от тях в живота на заплаха и неизбежност... Как да продължим? Какво би трябвало да се случи с нас... Виждам безхаберие, ограничения, които не стават за човешки същества и тяхното избавление, а става въпрос за измиване на ръце “.

По думите на Касиел Ноа Ашер от 60 000 заети в самостоятелния бранш помощ след първата карантина са получили едвам 1200 индивида.

„ Във форумите ми предлагаха да стана чистачка, санитарка. Но аз не съм учила за чистачка. Ние с моите сътрудници сме учили за актьори, работим тази специалност с целия си гений, непрекъснато се образоваме и години наред се борим с вятърни мелници...

През предишния локдаун доста мои сътрудници за малко не си изгубиха дребните апартаментчета, тъй като нямаше по какъв начин да си изплащат заемите, а това са известни актьори, които в обикновено време работят на няколко места “, добави актрисата.

По думите ѝ „ лекарското съсловие е абдикирало в огромната си част и то публично “:

„ Властимащите би трябвало да си съберат главите и да измислят същински избавителни ограничения, тъй като скоро ни чака цялостно проваляне и неспособност да се живее. Невъзможност за битие на народ и същинска страна “, безапелационна е тя.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР