От години не срещаме разбиране. Говорим за паник бутони и

...
От години не срещаме разбиране. Говорим за паник бутони и
Коментари Харесай

Таксиметрови шофьори искат паник бутони в колите

" От години не срещаме схващане. Говорим за паник бутони и сигнали до 112, видеорегистратори, само че ни дават отговор, че е невероятно да ги имаме. Не знаем за какво. Нямаме и радиоефир, тъй като честотите трябвали на други ". Това сподели в телевизионно изявление ръководителят на Националния таксиметров профсъюз Красимир Цветков, във връзка на  убийството на таксиметровия лидер в събота. Водачите на таксита са безапелационни, че би трябвало да бъдат предпазени на работното си място.
Междувременно стана ясно, че е упрекнат 23-годишният мъж за гибелта на таксиметровия водач в събота в столичния квартал " Разсадника ". Той е притеглен под отговорност за причиняване на гибел по несъобразителност в резултат на умишлена междинна телесна щета. Задържан е за 72 часа.
Припомняме, че след случая поданици на квартал " Факултета " блокираха две основни столични кръстовища и бяха затворени за придвижване за към два часа кръстовищата на бул. " Константин Величков " с бул " Ал. Стамболийски " и със " Сливница ". Демонстрациите бяха израз на взаимност и поддръжка към починалия таксиметров водач. Близки, сътрудници и родственици на умрелия 34-годишен таксиметров лидер настояха казусът да не бъде потулен, следствието да е транспарантно и отговорните за гибелта да бъдат открити. >  >

 
 
 
 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР