От години Антония Петрова и Ивайло Батинков го играят перфектното

...
От години Антония Петрова и Ивайло Батинков го играят перфектното
Коментари Харесай

Ударът на годината: Ето коя е втората жена в живота на Ивайло Батинков!

От години Антония Петрова и Ивайло Батинков го играят съвършеното и напълно семейство. Разбира се, концепцията за целия този цирк в мрежата, е на Тоца, която не може да спи, в случай че не е наблъскала най-малко дузина фотоси на " височайшата " си, съгласно нея, персона в нета. Ежедневно.

Тоцето сякаш се прави на интелигентна, само че очевидно единствено се прави, тъй като другояче щеше да знае, че който доста парадира, крие голяма персонална драма и пустош. Комплекси също. Бол. Но... нейна си работа, дано си живее с тях на воля. Друго обаче взриви мрежата и очевидно в мерака си за " популярност ", Антония е пропуснала да се усети.

А точно - че в живота на мъжа й има втора жена. В нейния също, несъмнено. Оказа се, че Петрова се занимава единствено със себе си и нищо друго не я вълнува. Дори и личните й синове, които все показва като гениални и осмото знамение на света. Е, за това осмо гениално знамение обаче не се грижи тя. Тя единствено се снима с тях и парадира за супер родител.

Грижите за децата са поверени напълно на бавачка, която живее с тях, пътува с тях и непрекъснато е към тях. Доказателство ли желаете?! Ами ето го - чия е женската ръка на фотото, която Тоца не помни, че не трябва да хваща в кадър? И за какво на масата има по пет от ястията и деликатесите, а в Дубай те сякаш са четирима - единствено фамилно.

" Разбира се, че различен ще й гледа децата, тая единствено за себе си знае да живее. Коза вмирисана ", попиляват я постоянно в нета.

Инфо: Cimesbg.com

Тагове: Ивайло Батинков Антония Петрова Дубай Тоца бавачка Антония Петрова и Ивайло Батинков
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР