От Гладиатор 2“ и Носферату“ до Фюриоза: Сага за Лудия

...
От Гладиатор 2“ и Носферату“ до Фюриоза: Сага за Лудия
Коментари Харесай

Културни кодове: Първи фаворити за следващите награди „Оскар

От „ Гладиатор 2 “ и „ Носферату “ до „ Фюриоза: Сага за „ Лудия Макс “, от показват лист с 10 кино лентата, които чакат да бъдат огромните спечелили на премиите „ Оскар “ следващата година.
„ Видове добрина “ (Kinds of Kindness)
Йоргос Лантимос е един от най-амбициозните режисьори, работещи през днешния ден, а също и магнит за Оскари. Последният му филм „ Клети създания “ завоюва тази година номинации за най-хубав филм, режисьор и приспособен сюжет и донесе статуетка на Ема Стоун за най-хубава актриса. Детайлите по отношение на идната му лента – „ Видове добрина “ към момента са нищожни, само че обичайните за него мрачни и комични оттенъци си проличават в филмовия откъс на кино лентата, в който още веднъж ще видим Ема Стоун и Уилям Дефо, както и Маргарет Куали и Джеси Племънс. Като се има поради успеха на Оливия Колман на премиите „ Оскар “ през 2019 година в категорията за най-хубава актриса поради нейната роля в историческата комедия " Фаворитката ", всеки нов филм на Лантимос съвсем автоматизирано попада в евентуален лист за Оскар.
 „ Смелата Ваяна 2 “ (Moana 2)
„ Смелата Ваяна " е един от най-обичаните анимационни филми на Disney – толкоз доста, че към този момент се работи по римейк, в който се чака да вземат участие множеството от актьорите, които озвучават героите от анимацията. Ако това не е задоволително, през ноември излиза анимационно продължение, което е тъкмо подобаващият миг да привлечете вниманието на членовете на Филмовата академия на Съединени американски щати.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР