Австрийската Партия на бирата ще участва в парламентарните избори през

...
Австрийската Партия на бирата ще участва в парламентарните избори през
Коментари Харесай

Австрийската Партия на бирата ще участва в парламентарните избори

Австрийската Партия на бирата ще взе участие в парламентарните избори през есента, заяви на конференция водачът на партията Доминик Власни, обосновавайки това решение с " голям " отзив, макар че поставената от партията цел за дарения и нови членове не е била реализирана.

Власни не отговори на никакви журналистически въпроси след изказването си, само че разгласи последваща конференция през идната седмица. Лидерът на бирената партия акцентира, че тя към момента е заета с построяването на нужната инфраструктура и чака нови попълнения. Още през януари Власни съобщи готовността си да се кандидатира на парламентарните избори, само че означи, че належащо изискване ще са 20 000 членове или бюджет от 1,2 милиона евро до края на април. В края на март обаче бирената партия е разполагала с малко над половин милион евро като основа. На конференцията водачът на даде никаква информация по този въпрос.

Почти всички оповестени социологически изследвания допускат, че Партията на бирата би преодоляла четирипроцентовата преграда, отбелязва електронният уебсайт ОРФ. Позиционирана вляво от центъра, тя евентуално ще притегли най-много протестни гласоподаватели и би могла да е нагледно казано противен съперник на Австрийската социалдемократическа партия, Зелените и Австрийската комунистическа партия.

 

Източник Българска телеграфна агенция

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР