От ГЕРБ започнахме редица полезни за хората политики като програмата

...
От ГЕРБ започнахме редица полезни за хората политики като програмата
Коментари Харесай

Цветанов: Всеки един от нас трябва да знае, че гласът му е важен за бъдещето на Европа

От ГЕРБ започнахме редица потребни за хората политики като програмата за санирането и го направихме без да увеличим недостига.

Това написа на персоналната си страница във Facebook ръководителят на предизборния щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов. Ето какво още показа той:

"Защо е значимо да сме част от Европейски Съюз - тъй като единствено по линия на европейската взаимност за две години сме получили по Оперативна програма „ Региони в напредък “ 700 млн лева за възстановяване на просветителната инфраструктура на 500 учебни заведения и детски градини. И това е единствено един от многото положителни образци. Всеки един от нас би трябвало да знае, че гласът му е значим за бъдещето на Европа. Това заявих през днешния ден по време на среща с членове и симпатизанти на ГЕРБ в Крумовград.

На жителите подсетих, че след 4 месеца предстоят и локални избори и в случай че изберем верните кметове и общински съветници - това ще е гаранция за бъдеща позитивна смяна, която – уповавам се, ще засегне и Крумовград. Отбелязах, че от ГЕРБ демонстрираме различен метод в Кърджалийско и не разделяме хората, а ценим персоналните им качества. В област Кърджали нямаме общински кмет, само че организацията е желязна. Нека да убедим повече хора, че на 26 май ни е нужна безапелационна победа.

Заедно с мен в Крумовград бяха и регионалният координатор на ГЕРБ-Кърджали Цвета Караянчева и претендентът за евродепутат Асим Адемов ".

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР