От ГЕРБ и ВМРО, партиите в управляващата коалиция, са убедени,

...
От ГЕРБ и ВМРО, партиите в управляващата коалиция, са убедени,
Коментари Харесай

От ГЕРБ: Вотът на недоверие няма да мине

От ГЕРБ и Вътрешна македонска революционна организация, партиите в ръководещата коалиция, са уверени, че импортираният от Българска социалистическа партия избор на съмнение против държавното управление няма да успее. На брифинг в Народното събрание депутатът от ГЕРБ Александър Ненков съобщи, че ръководещите ще изпълнят програмата си за мандата.

„ ГЕРБ и Патриотите ще изпълнят управническата стратегия, за която сме се подписали преди три години, и ще довършим своя управнически мандат. Коалицията е постоянна. Вярваме, че в Народното събрание, отвън обединението, има задоволително рационални други народни представители, които осъзнават, че вероятно рухване на държавното управление сега единствено ще докара до нови въпросителни и ще сложи под заплаха бързото разрешаване на казуса, който е налегнал в град Перник “, добави той.

От своя страна вицепремиерът и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов съобщи в Плевен, че настояването от Българска социалистическа партия за избор на съмнение на държавното управление няма да бъде признато от Народното събрание. Според него вотът е пожелан и поради вътрешни проблеми в левицата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР