От футболния Левски се похвалиха, че клубът е закупил нови

...
От футболния Левски се похвалиха, че клубът е закупил нови
Коментари Харесай

Левски купи 14 нови автомобила с гаранция на спонсора си

От футболния Левски се похвалиха, че клубът е закупил нови 14 автомобила за потребностите на клуба.

" ПФК Левски закупува на лизинг 14 нови коли „ Хюндай “ от „ Порше мобилити БГ “ при отлични преференциални условия, контрактувани от спонсора на клуба, който е и поръчител по договорката.

„ Това е значима стъпка и ще има положителен резултат. Тя е част от новата финансова тактика на клуба за ограничение на разноските, която започва през април тази година “, разяснява Даниел Боримиров, изпълнителен шеф на ПФК Левски.
За подписване на договорката забележителна помощ оказа сдружението „ Елдорадо Корпорейшън АД “, който е вторият главен спонсор на клуба ", написа формалният уебсайт на Левски и показва, че притежателят Наско Сираков е наградил персонално последовател на отбора:

" Мажоритарният притежател на ПФК Левски Наско Сираков още веднъж имаше мотиви да зарадва почитатели на „ сините “. Голмайстор №1 в историята на клуба връчи персонално следващия сребърен орден от специфичната сбирка, направена по случай 60-ия му празник. Горд притежател на скъпият колекционерски продукт, който се продава на търг в уеб страницата NFTCredo.com, стана Илия Димчев.

Привърженикът на Левски посети клубната експозиция на стадион „ Георги Аспарухов “, където персонално се срещна със своя любим. Гостът имаше опцията освен да се снима с именития нападател, само че и да прегледа в елементи експозицията и да се върне към някои от най-забележителните моменти от историята на ПФК Левски.

Припомняме, че Наско Сираков получи 60 сребърни медала от генералния спонсор на клуба Palms Bet във връзка 60 годишния му празник. Той реши да подари 50 от тях на благотворителен търг на уеб страницата nftcredo.com. Бъдещите им притежатели не просто ще държат в ръцете си скъп продукт, само че и ще поддържат финансово „ сините “, откакто всички средства от продажбата им ще бъдат предоставени на Левски.

Всички медали, както и специфичната NFT-колекция, отдадена на някои от най-емблематичните моменти от кариерата на Сираков, могат да бъдат открити на платформата ", написаха от клуба.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР