От фиба за коса до къща – това е краткото

...
От фиба за коса до къща – това е краткото
Коментари Харесай

От фиба за коса до къща – как TikTok звезда заменя предмети, за да си осигури нов дом

От фиба за коса до къща – това е късото резюме на живота на Деми Скипър. Тя е консуматор на TikTok и стана известна по целия свят със замените на редица предмети, до момента в който най-сетне не се сдобила с къща изцяло гратис.

30-годишната Скипър от Сан Франциско в този момент е горделив притежател на къща в Нашвил, Тенеси. Пътят до новия дом почнал с една най-обикновена фиба за коса. Тя желала да ревизира какъв брой надалеч може да стигне, разменяйки разнообразни предмети с непознати хора.

Скипър заменила фибата за комплект евтини обеци. След това сменила обеците за четири чаши за коктейл „ Маргарита “, които пък разменила за прахосмукачка.

Lets get this house

Първите няколко размени се случвали в Сан Франциско, само че скоро Скипър почнала да търси други хора, които обичат замените на предмети и онлайн. Целият си път тя документира в обществените мрежи и става извънредно известна в TikTok.

Прахосмукачката Скипър сменила за сноуборд, който по-късно сменила за слушалки, а тях – за преносим компютър. Компютърът пък сменила за фотоапарат. Малко по-късно Скипър разменила няколко чифта маратонки за iPhone, който пък разменила за каравана „ Додж “ от 2008 година

Караваната Скипър разменила за автомобил Mini Cooper кабриолет, който няколко седмици по-късно сменила за скъпо колие. Бижуто било разменено за колело за извършения, което пък Скипър разменила за автомобил " Мустанг$.

Колата била разменена за дребна дървена къща, която пък на собствен ред била разменена за автомобил, по-късно за три трактора.

The Final Trade

Тракторите били разменени за извънредно скъпа абонаментна карта за американска верига заведения за хранене на стойност 40 000 $. Скипър разменила картата за каравана със система за зареждане „ Тесла “, която най-сетне разменила за дребна къща край Нашвил.

Повече от 5 млн. души наблюдавали размените на Скипър в обществените мрежи. През януари тя и брачният партньор ѝ възнамеряват да се реалокират в Тенеси, с цел да ремонтират новия си дом.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР