От Фейсбук страницата на инж. Димитър Димов - настоящ кмет

...
От Фейсбук страницата на инж. Димитър Димов - настоящ кмет
Коментари Харесай

Инж. Димов: Не вярвайте на лъжи и манипулации, облечени в предизборни обещания! -

От Facebook страницата на инж. Димитър Димов - сегашен кмет на р-н " Надежда " и канидат за поста през идващия мандат

„ Избори не се печелят с неистини и операции, каквито употребяват ежедневно нашите съперници “! Това изказване направи в страницата си във Facebook инж. Димитър Димов.

„ В снощния спор по една от националните малките екрани, претендентът за кмет на София Васил Терзиев заблуди обществеността, като уточни 153 Спортно учебно заведение " Неофит Рилски " за неприятен образец “, възмущава се досегашният кмет на р-н „ Надежда “. Инж. Димов е и сегашен претендент за властник на региона.

„ Преди 10 години успяхме да преобразуваме учебното заведение в спортно - с неоценимата помощ на президента на Общо събрание на колегиите Локомотив господин Даме Стойков, политическите сили ГЕРБ и Българска социалистическа партия, както и тогавашния шеф Кирилка Диковска “, акцентира още той в обръщението.

 Прилагаме цялостния текст, оповестен във Facebook страницата на инж. Димитър Димов:

Избори не се печелят с неистини и операции, каквито употребяват ежедневно нашите съперници!

В снощния спор по една от националните малките екрани, претендентът за кмет на София Васил Терзиев заблуди обществеността, като уточни 153 Спортно учебно заведение " Неофит Рилски " за неприятен образец!

В момента над 500 деца се образоват в 153 Спортно учебно заведение, а броят на децата, които спортуват в залите на Общо събрание на колегиите Локомотив набъбна от 450 на 1600 публично картотекирани деца.

Със съдействието на господин Стойков беше получено подаяние за създаване на общежитие към учебното заведение.

За тези 10 години, Локомотив към този момент има олимпийски първенец по бокс Стойка Кръстева, международен първенец Радина Томова с Ансамбъла по художествена гимнастика, както и бронзови медалисти от Европейско и Световно състезание.

Имаме най-важното - хиляди деца, които в действителност обичат спорта и червено-черния клуб.

Актуализираме плана за повсеместен ремонт на 153 Спортно учебно заведение " Неофит Рилски ", който е на планирана стойност от 4 млн. лв.. Започнахме поетапно - с ремонт на покрива над физкултурния салон, след което ще търсим целево финансиране за целия план. В Плана за възобновяване и резистентност, сходни учебни заведения в целия Югозападен район ще разполагат с общо 26 млн лв..

Стойка Кръстева персонално опроверга неистините в изявлението на претендента господин Васил Терзиев. " В Общо събрание на колегиите Локомотив построяваме първенци и целодневно се грижим за децата, които са избрали червено-черните. Не желаеме да чуваме сходни неистини!, " сподели златната медалистка от Токио 2020.

Не вярвайте на неистини и операции, облечени в предизборни обещания!

Искаме да приключим цялостното възобновяване на просветителния бранш в " Надежда "!

Можем да го осъществяваме, тъй като имаме десетки сполучливи планове зад тила си!

Успяваме да получим вашето доверие в регион " Надежда " и град София!

#153 #Искаме #Можем #Успяваме


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР