От Фейсбук профила на юристът Борислав Цеков Софийските променкаджии, водени

...
От Фейсбук профила на юристът Борислав Цеков Софийските променкаджии, водени
Коментари Харесай

Борислав Цеков: Ако Борис Бонев иска селски начин на живот – да отива на село

От Facebook профила на юристът Борислав Цеков
Софийските " променкаджии ", водени от софийския Просто Киро - Борис Бонев, след сума ти безобразия, които свършиха в Столичния общински съвет, тръгнали още веднъж да се бъркат в живота на хората и да проектират своя интелектуален провинциализъм върху нашия Град. Щели да тикат хората в София да отглеждат плодове, зеленчуци, подправки и билки в междублокови пространства, тераси, балкони и покриви, в паркове, консервационни зони, около пътища, потоци, реки и ЖП линии. Идиотщини!

Ако Борис Бонев и нежната му дружинка желаят селски метод на живот - да отиват на село. Там да копаят и да садят, каквото желаят, да си гледат добитък и да ринат тор. Ние живеем в град и сме градски хора. Не желаеме да се гледат говеда и свине по терасите, да се сади арпаджик в междублоковите пространства и картофи по покривите. Искаме градски градини, озеленяване и паркове.

И най-много - желаеме естествени улици и тротоари, задоволително места за паркиране, в това число - подземни паркинги, и преди всичко - непорочност.

Аман от тик-ток недорасляци и инфантили!
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР