От Фейсбук профила на Стефан ТашевПреди втория тур прогнозирах, че

...
От Фейсбук профила на Стефан ТашевПреди втория тур прогнозирах, че
Коментари Харесай

Борис Бонев ще говори с Ваня Григорова, която щеше да доведе Путин и да превземе Столична община

От Facebook профила на Стефан Ташев

Преди втория тур предвиждах, че Б.Бонев и сие ще създадат коалиция с " комунистите ". С които сякаш обезверено се борят. С Ваня Григорова, която щеше да докара Путин и да превземе столична община. Сега Бонев го удостоверява и добавя, че и с " Възраждане " имат доста общи цели за София. Чудесно!

Сега новото " Работническо дело " - " Дневник " ще има съвсем цяла седмица в разнообразни разбори да изясни какъв брой потребно ще е това за общината, а и за страната. В тв приемниците до другия понеделник ще бъдат пратени Смилов, жена му, Смилов, жена му, Григоров, жена му, Григоров, Джасим, Бимбалов, Кънев, които ще кажат:

Всъщност това няма да е коалиция с Българска социалистическа партия, (Христо Иванов и до през днешния ден е твърдо уверен, че в никакъв случай не е бил в коалиция с " комунистите " ).

Трябва да се одобри бюджет на София, а зимата чука на вратата...

По-добре с Българска социалистическа партия, а не с ГЕРБ

София не може да бъде блокирана, чака ни толкоз доста работа...

Обаче има един въпрос. Като създадат коалиция с Българска социалистическа партия и евентуално с " Възраждане " Путин ще превземе ли общината? Ще ни извадят ли от Европейски Съюз и НАТО? Този въпрос е към моите другари тежки " консерватори ", ултра десни, толкоз десни, че чак леви, " антикомунисти-седесари " и " сини " софиянци, които късаха ризи, че София ще " стане алена " и би трябвало да се поддържа Терзиев. Сега София каква ще е?

Според мен, непретенциозно мнение, ПП-ДБ-СС ще употребяват смесен метод към Българска социалистическа партия и " Възраждане ". Облаги-постове, комисии към " коуминистите " и пазаруване на съветници от вторите. То това към този момент стартира, един от " Възраждане " е оповестил, че напуща групата в СОС и става " самостоятелен ". Току-виж го последвали и други.

Медиите изостават, не напипват пулса на деня. Още няма прадаване " Защо господин кмете? ", а и няма репортажи от първия работен ден на кмета Терзиев. Какво е почуствал в кабинета си на " Московска "? Кък ще смени интериора-фъншуй, еко, зелено, машина за соево лате, тротинетки и какво още се сетите. Голям пропуск.

 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР