От Фейсбук профила на Станислав Балабанов, ИТН В сряда, моят

...
От Фейсбук профила на Станислав Балабанов, ИТН В сряда, моят
Коментари Харесай

Балабанов: Според ПП Каримански е перфектен за Световната банка, но за БНБ - не става

От Facebook профила на Станислав Балабанов, Има Такъв Народ

В сряда, моят сътрудник Любомир Каримански ще влезе в Пленарна зала с високо вдигната глава. Защото няма какво да крие. Защото съумя да устои на невиждания напън насочен към него по всички вероятни способи. От закани с sms- и до директна оферта за влиятелен пост в Световната банка. Последното го предложи медиаторът Венко Сабрутев, народен представител от Политическа партия, в кафенето на Народното събрание. Същият го виждам през днешния ден какъв брой е угрижен за професионалния опит на господин Каримански и какъв брой " рисково " за него е нашият претендент да оглави Българска народна банка. Значи, господин Каримански е съвършеният претендент за “Продължаваме Промяната ” във връзка с Световната банка, само че за Българска народна банка не става. Как си го обяснявате?

Кординираната офанзива, която повръщаха една избрана група уеб сайтове беше опит да се отдели вниманието от „ безупречния “ претендент Андрей Гюров, чиято биография е богата на обстоятелства. От работа в австрийска банка, която през 2015 година банкрутира, до Прокурист в “Пирин голф клуб ”, където течеше река от капитали от „ СИБАНК ” на Цветелина Бориславова. Проверете го!

Г-н Гюров не беше и „ безапелационният “ избор на Политическа партия. Преди него три или четири пъти удряха на камък. От Илиян Михов от Сингапур до някаква госпожа с бакалавърска степен.

Ако си спомняте по тази причина имаше концепция в Парламента степента “магистър ” като изискване за Българска народна банка да отпадне. Опазил ни бог, че тази нелепост не се одобри.

Последните изстрадани опити стигнаха до такава степен, че цяло едно министерство остана блокирано и саботирано. Бяха блокирани и саботирани парламентарни комисии, без да се осъзнава фактът, че един изгубен човешки живот ще тежи на съвестта на тези, които си играят с процедурни правила.

В умозаключение, няма нищо по-правилно от това да вървим по разпоредбите на закона, достолепието и достойнството, а и да продължим да съблюдаваме съдружното съглашение, което в този случай изобщо не е нарушено. Успех, Любо!    

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР