От Фейсбук профила на Симеон Василев ЛГБТИ общността отново се

...
От Фейсбук профила на Симеон Василев ЛГБТИ общността отново се
Коментари Харесай

Застъпник на ЛГБТИ правата: Прегърнете момичето от снимката

От Facebook профила на Симеон Василев

ЛГБТИ общността още веднъж се трансформира в най-удобната цел в почнала предизборна акция. Вече и „ динозаври “ като Янка Такева, председателка на синдиката на учителите, се впускат да се борят против измислената джендър идеология в учебно заведение.

Щели да я заменят с часове по „ отбрана на отечеството “, което си е чиста проба проруска военна агитация. Докато децата по света учат по какъв начин да дебатират и кодират, госпожа Янка, подкрепена от ясно кого, ще ги връща във военния строй. Защото по този начин се основават елементарно възрастни, които не могат да мислят…

Отвсякъде чуваме, че те милеят за децата и отбраната им. Къде са Корнелия и Янка, когато тийнейждърите лишават живота си, тъй като са неразбрани, унизени и обиждани в учебно заведение? Дали са основали стратегии за предварителна защита, поддръжка и помощ? Не мисля.

Но защото има и светли моменти в това тресавище, тази седмица моят персонален воин е момичето от фотографията! Която е имала смелостта в един намерено хомофобски град като Пловдив, по време на разкриване на предизборна акция, намерено и гордо, да застане с rainbow флага в тълпата. Пред политици, които постоянно се вършат, че не виждат този байрак и тази общественост.

И за тази фотография се развихри нервност, отново подклаждана от публицисти от Българска национална телевизия, твърдящи, че това е политика и не им е мястото на тези флагове там, на „ светлия български празник “. Не ги чух тези публицисти да се вайкат за шествието с съветски флагове, толкоз позорно за европейска страна.

П.С. в случай че някой познава момичето от фотографията, да я поздрави и прегърне!

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР