От Фейсбук профила на Ружа РайчеваИсторическите размисли и страсти на

...
От Фейсбук профила на Ружа РайчеваИсторическите размисли и страсти на
Коментари Харесай

Тя ходеше и плюеше по Бойко! Сега се обърна срещу ДеБъ: Самозабравила се пасмина с изпити мозъци

От Facebook профила на Ружа Райчева
Историческите размишления и пристрастености на самозабравили се хора. Това ни обгръща, в това живеем.
За Белобрадова, която раздава морал за неточна пропаганда – да си политик и да приказваш за „ измислени умрели руски бойци против фиктивен фашизъм “, в случай, че във Втората международна война умират 26,6 милиона съветски бойци, е, меко казано, срамно.
Самозабравили сте се. Вярно, че тази неспирна акция изпи мозъците на всички и към този момент не е ясно има ли време без акция и съществува ли политика отвън статусите във Facebook, само че това не е тематика за обява, която да употребявате по време на акция, с цел да трупате антикомунистическите си дивиденти.
Самозабравили сте се. Гаврите се с историята на стотици милиони хора и потомците им. То не е срамно, а просташко към този момент.
p.s. Нима всички сме длъжни да си мълчим, тъй като вие сте притежатели на изконното морално право и познание за истината? Само дето, това е единствено във вашия балон и картинка. Ако желаете стойте в него, само че с това говорене и насъскване, няма да намерите разговор с изключение на с една шепа хора, които ще ви жигосат сега, в който кажете нещо, което не им харесва.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР