От Фейсбук профила на пиар експертътНидал Алгафари Приятели,от неокончателните резултати

...
От Фейсбук профила на пиар експертътНидал Алгафари Приятели,от неокончателните резултати
Коментари Харесай

Алгафари за изборните резултати: Предстои да гледаме култовия филм Апокалипсис сега

От Facebook профила на пиар специалистът Нидал Алгафари

Приятели,

от неокончателните резултати за избор на народни представители стигам до няколко извода за себе си:

Българска социалистическа партия се срина до небивало равнище в над стогодишната ѝ история. Най-лесно е да обвиним за този срам лидерката на партията, само че няма да сме обхванали с това ни обвиняване целостта на тъгата им. Българска социалистическа партия доближи това дъно тъй като очевидно не са прочели " Франкенщайн, или новият Прометей ", а който не чете.... няма по какъв начин да знае.

Демократична България се разпадна по същата причина. Не са прочели романа на Брам Стокър. Поне да го бяха разлистили щяха да схванат, че този който ги одобри под закрилата си, отражението му в огледалата е с образа на двама кръвопийци.

Има Такъв Народ пък не схванаха, че Данко е единствено в романа на Максим Горки, а в действителността основният воин извадил сърцето си с цел да свети ги закара до пропастта и там, героят прибра сърцето си и ги остави да скочат в пропастта.

ИБНИ не схванаха, че са дребният воин от романа на Сервантес и тичайки сякаш за свободата, поеха единствено колбаса.

Не са малко на брой тез, които пък са чели " Бай Ганя ". Харесват си този разказ и героя и по всякакъв начин се пробват да го пресъздадат в действителността ни и съумяват.

Множеството от българите, очевидно са чели и харесват Джоузеф Хелър " и с тяхното непричом си предизвикват сами на себе си да гледат паметния филм " Апокалипсис в този момент ".
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР