От Фейсбук профила на Красимир Вълчев Плурализъм“, критично мислене“, демократичност“,

...
От Фейсбук профила на Красимир Вълчев Плурализъм“, критично мислене“, демократичност“,
Коментари Харесай

Дайнов и част от „демократичните“ ни политици са чиста проба автократи, цензури по душа

От Facebook профила на Красимир Вълчев

„ Плурализъм “, „ сериозно мислене “, „ либералност “, „ ненасилие “, „ независимост на убежденията “- понятия, с които самопровъзгласилите се за „ напредничав “, „ умнокрасив “ и „ интелектуален “ хайлайф обича да спекулира и да проповядва убежденията си.

Този пост на безграничното двуличие на този псевдоелит. За преподавателя Евгени Дайнов знанията и способноста за сериозно мислене нямат никакво значение. Важни за представителя на „ демократите “ и „ смяната “ при оценяването на студентите са единствено политическите им убеждения и степента на доктринираност. Ако си по-фанатизиран  и нападателен, получаваш по-висока оценка. Колебаещият се е назавършен в идеологически отношение и бива оценен като по-нисш. Нищо по-различно от тоталитарна критериална система.

Евгени Дайнов символизира арогантната непоследователност на тази част от обществото ни, която си мисли, че ни превъзхожда, знае по-добре всичко от всеки, само има право да съди, поучава и наскърбява. Видях го и го чух от народните представители на „ Демократична “ България и на „ смяната “. Наричаха ни „ глупави “, „ апостоли на сатаната “ и „ някогашни хора “. Словесни насилници, които внасяха законопроекти за битка с насилието.

Дайнов и огромна част от „ демократичните “ ни политици са чиста проба автократи, насилници и цензури по душа. На които, обаче не им липса безочливост и двуличие да се показват за апологети на демокрацията, почтената смяната и свободата.

Тези хора непрекъснато изживяват драмата на лицемерието си. Защото рано или късно ги схващат какъв брой са подправени. И те стават още по-агресивни. И по този начин още веднъж.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР