От Фейсбук профила на журналистката Валерия ВелеваПриятели!Абсолютно скандални новини идват

...
От Фейсбук профила на журналистката Валерия ВелеваПриятели!Абсолютно скандални новини идват
Коментари Харесай

Велева за скандала с ПП и Северна Македония: Едни кухи безродници ще ни продадат за бизнес-интересите си

От Facebook профила на журналистката Валерия Велева

Приятели!

Абсолютно скандални вести идват от районен съд Македония. Оказва се, че в Скопие към този момент редят новото българско държавно управление с министър председател Кирил Петков.

Ето обстоятелствата:

" Най-вероятният нов министър председател на България Кирил Петков ще назначи за министър на външните работи собствен непосредствен помощник. Петков твърди, че за този пост най-хубавата персона би бил Даниел Лорер ".

Това разгласи специфичният делегат на македонското държавно управление за договарянията с България Владо Бучковски, представен от БГНЕС.

Скандалът в действителност е невиждан! Гръмовен! За първи път от непозната страна научаваме кой ще е българският външен министър. НИКОГА ДОСЕГА ТОВА НЕ съдебна експертиза Е СЛУЧВАЛО! Дори, по времето на комунизма, когато от Москва ни диктуваха какво да вършим.

Същият Лорер, който Скопие към този момент назначи за външен министър, през днешния ден договаря с партиите за състава на бъдещото държавно управление като представител на " Продължаваме прожмяната ". Какво проваляне!

" Лорер има изключителни знания и е негов (на Кирил Петков – бел. ред.) непосредствен помощник. Той бе в неговия кабинет, когато той бе министър на стопанската система в първото служебно държавно управление на Стефан Янев. Той е евреин, дипломирал се е в Университета в Тел Авив. Твърди се, че има опит при воденето на договаряния и че е идеалният човек за решение ", осветлява ни Владо Бучковски.

Според Владо Бучковски основният въпрос е дали ще има триумф до 14 декември (когато ще се организира срещата на върха на Европейски Съюз за разширението, бел. ред.). Но Кирил Петков щял да постави старания за възстановяване на ситуацията на българите в Македония

" Има окуражителни сигнали, за нова тактика от българска страна, която е в интерес на страната ни. Но периодите не са наш съдружник ", сподели Бучковски в предаването " Топ тематика ", в което взе участие и някогашният дипломат на районен съд Македония в София Мариян Гъорчев.

" Колкото и да бърза Румен Радев при свикването на българския парламент, това няма да разреши на българската страна да реагира пред Европейски Съюз, с цел да се стигне до позитивно решение ", счита някогашният дипломат.

Двамата насочиха тежки обвинявания против политиката на България, която се била фиксирала единствено върху работата на смесената българо-македонска историческа комисия, която е била единствено една точка от Договора за другарство подписан сред двете на 1 август 2017г.

Същата позиция зае тази заран и Кирил Петков, който нападна досегашните договарящи за това, че са се фокусирали единствено върху историческата тема.

Ето това ни чака напълно скоро! Без история без минало, без корени, без българщина - едни кухи технократи безродници ще ни продадат за бизнес-интересите си!
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР