От Фейсбук профила на журналистката Соня Колтуклиева Кой крещи така

...
От Фейсбук профила на журналистката Соня Колтуклиева Кой крещи така
Коментари Харесай

Колтуклиева: Неблагодарници! Двуличници! Мижитурки!

От Facebook профила на журналистката Соня Колтуклиева

Кой крещи по този начин обезверено в нощта?

“Има решение на Левицата, че заставаме изрично против модела на ГЕРБ, против претендентите на ГЕРБ и по тази причина моят апел като ръководител на „ Изправи се.БГ “ е всички жители на Варна да гласоподават против модела и претендентите на ГЕРБ. “

Мая Манолова извънредно добре се възползва от ГЕРБ - стана народен омбудсман, по този начин се качи на платформа, която й сътвори независима политическа кариера. Освен това, приемайки да изстреля първия залп против ГЕРБ с “Костинбродродската спекулация ”, тя си уреди живота: стана заместник-председател на Народното събрание, а любовникът й Ангел Найденов стана министър на защитата.

Всички врещят против “Модела ГЕРБ ”, до момента в който съумеят да се вредят и да се възползват от това, което отхвърлят.

Понеже и до през днешния ден Бойко Борисов си остава най-силният политически водач, медии и политолози са вторачени в него: разнищва се всяка негова дума, разплита се всеки негов мирис.

А другите? За тях постоянно се намират извинения.

В диалог с мен на 31 октомври, водачът на ГЕРБ сподели: по какъв начин да прикани да се гласоподава на балотажа за кандидат-кметовете на ППДБ, когато те не споделят това реципрочно за нашите кандидат-кметове?!

Абсолютно прав е!

Ето в този момент и Мая Манолова с нейната изтъркана плоча против ГЕРБ, без значение по какъв мотив и причина. Не че думите й имат някаква стойност, партийката й е един файтон хора. Но показва лицемерието на Левицата.

Ваня Григорова няма по какъв начин да победи в София без поддръжката на ГЕРБ, каквито и ала-ба-лиз-ми да разтяга, че разчита на жителите. Бойко Борисов направи жест - даде да се разбере, че избира нея за кмет на София. Тя високомерно измрънка нещо по Нова телевизия. А, бе, хора, дръжте се съществено и бъдете откровени: не можете без ГЕРБ - поемете риска да го кажете, не се ослушвайте и крийте като мишоци в трици.

Същата история и с Васил Терзиев. От реакцията на шефа на неговата акция Георги Куртев, на изявлението ми с Бойко Борисов, стана ясно, че те са молили за поддръжка, разчитали са на това. Обаче, Борис Бонев излиза и каканиже против “Модела ГЕРБ ” в столицата. Тоя пък! Заради скандална интервенция на майка му доктор Михаела Михайлова в търг за милиони, оставка подаде министърът на опазването на здравето в кабинета “Борисов ” Анна-Мария Борисова - мислят, че не помним ли?!

Неблагодарници!

Двуличници!

Мижитурки!

Ако е мъж на място, в този момент Иван Таков ще излезе и ще каже: Ще чакаме поддръжка за Ваня Григорова от ГЕРБ в София. Ще дадем поддръжка за кандидат-кметовете на ГЕРБ на балотажа, когато не са против наши претенденти.

Така се прави ясна и правилна политика.

Пак всички против Бойко Борисов. Пак Бойко Борисов най-влиятелният политик.

Отново всички против ГЕРБ. Отново ГЕРБ мачка на изборите.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР