От Фейсбук профила на журналистката Калина АндроловаРадо Чолаков: Извинявам се

...
От Фейсбук профила на журналистката Калина АндроловаРадо Чолаков: Извинявам се
Коментари Харесай

Държавата ни е безпризорна в момента. Всеки мошеник я хваща и я дърпа накъдето си пожелае с немирен кикот!

От Facebook профила на журналистката Калина Андролова

Радо Чолаков: " Извинявам се за конституционната промяна ". Радомир Чолаков в действителност преживяваше идиотщините, които трябваше да сътвори сглобката плюс Движение за права и свободи в Народното събрание във връзка с Конституцията. Бях озадачена по какъв начин може всички гилдии от бранша и най-хубавите специалисти в сферата да дефинират измененията като несъответстващи, неверни и некадърно съчинени, и които ще имат объркващи последици, и на никой от депутатстващите " гамени " да не му пука за това.

Непростимо и за ГЕРБ е, (знам, че Радо го боли) че се повлякоха по дилетантщините на ПП/ДБ. В името на какво? Непонятно ли е, че колкото повече отстъпки се вършат на арогантната непросветеност, толкоз повече вреди нанася на България. Непростима е претенцията на ПП/ДБ за безспорна морална подготвеност и достоверен разказ, само че още по-непростимо е държанието на ГЕРБ и Движение за права и свободи, че придават стойност на некомпетентността на ПП/ДБ и я гласоподават като подготвеност.

Единственото опрощение, което може да се одобри, е че в един идващ миг всички тези нелепости, сътворени от ПП/ДБ, би трябвало да се поправят. Ще има консенсус сред множеството партии, които биха подкрепили връщане на нормалността. Помислете върху това, вие от ГЕРБ и Движение за права и свободи! И дружно с други партии в идващия парламент върнете нормалността в Конституцията, поправете вредите по този начин, че да не ни е позор от дейностите ви. Държавата ни е безпризорна сега. Всеки шарлатанин я хваща и я дърпа накъдето си пожелае с непослушен смях! Този интервал от живота на страната ни е за клиничен разбор. Аномалия, която би трябвало да завърши.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР