От Фейсбук профила на журналистът Недялко НедялковХа, за първи път

...
От Фейсбук профила на журналистът Недялко НедялковХа, за първи път
Коментари Харесай

Недялков: За първи път правителството ще си има собствено тв предаване

От Facebook профила на журналистът Недялко Недялков

Ха, за първи път българско държавно управление ще си има лично телевизионно предаване – „ Защо, господин министър? “ на Цънцарова по БТВ.

БТВ, Нова и Българска национална телевизия постоянно са били радиоточка на властта, която и да е тя, само че в целостта си, концептуално, като публицистична политика. Сега към този момент има тясно профилиране в лицето на усърдната комсомолка Цънцарова, отговорник за учебния стенвестник.

Първи посетител на проправителствената водеща, несъмнено, ще бъде министър председателят. И тъй като тя няма да го попита, ще го попитам вместо нея – „ Защо, господин министър председател? “

Защо сте министър председател, откакто нарушихте Конституцията и Наказателния кодекс, подписвайки документ с погрешно наличие?

Защо сте толкоз необразован и нечленоразделен, за какво сте еднообразно слаб и в българския, и британския, нали сякаш сте приключили Харвард?

Защо раздавате държавен запас и държавни постове на любовниците, кумовете, кумиците и баджанаците си? Защо сте трансформирали Министерски съвет в фамилна столова?

Защо се ровите в Грайндър, а след това набеждавате за гафа нисш служител от администрацията ви? Хомосексуален ли сте или бисексуален? Като Асен Василев ли сте? Няма нищо неприятно в това, стига да не е мотив да ви държат според, по тази причина по-добре обяснете…

Защо си вършиме на ниска цена пиар със избавителната акция на алпиниста Боян Петров, като си приписвате несъществуващо ефективно присъединяване в нея? Защо брачната половинка на Боян твърди, че въобще ви е нямало там?

Защо лицето Лена Бориславова участва на всичките ви официални и неофициални срещи в кабинета ви в Министерски съвет? Какви са нейните пълномощия и трудови отговорности, какво ви свързва с нея?

Защо из София се приказва, че изпадате в пристъпи на експанзия в нейно наличие, и то към свои съпартийци и съдружни сътрудници?

Защо изхвърлихте от държавното управление Стефан Янев – поради позицията му към войната в Украйна или с цел да си отмъстите на президента Румен Радев и да ограничите въздействието му в изпълнителната власт?

Защо единствено три месеца, откогато станахте министър председател, връзките ви с президента, който бабува на „ Продължаваме промяната “, се вледениха?

Защо съгласно вас държавното управление битува в публичното схващане като „ държавното управление на американското посолство “? Какви са уговорките ви към дипломат Херо Мустафа – оттегляне за Северна Македония, разполагане на нуклеарно оръжие в морето край Варна, приемане на Истанбулската спогодба?

Защо „ Продължаваме промяната “ не основава структури по места, няма юридическа регистрация, а съществува само в коалиция с Настимир Ананиев? Вярно ли е, че сте тук за малко и за малко, с цел да кеширате, и след няколко месеца възнамерявате да си биете камшика назад в същинската ви татковина Канада?

Защо Асен Василев лъже, че бензинът и дизелът няма да скочат, като на бензиностанциите към този момент надвишават 3 лева? Защо набедени за това безсрамие са...младежите от ГЕРБ?

Защо страната още няма признат бюджет? Защо, единствени в Европа, нямаме признат План за възобновяване в Европейски Съюз? Защо токът ни е най-скъп на континента?

Защо е обсесията ви службите за сигурност и Бойко Рашков да арестуват вашия предходник Бойко Борисов? На кого сте го дали обещание - на Васил Божков, на Бобокови, на Иво Прокопиев, на различен олигарх?

Защо, откакто твърдите, че сте путинофоб, маниакално пробвате да вземете главата на основния прокурор Иван Гешев, който лови шпионите на Путин в София?

…Това са единствено някои от моите „ за какво “, които Цънцарова няма да попита Кирил Петков в „ Защо, господин министър? “ Списъкът е отворен, отговори няма да получим.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР