От Фейсбук профила на журналиста Явор ДачковБезумна пресконференция на премиера

...
От Фейсбук профила на журналиста Явор ДачковБезумна пресконференция на премиера
Коментари Харесай

Коцев призна, че е обект на процесуално-следствени действия. Това означава, че е или обвиняем, или защитен свидетел

От Facebook профила на журналиста Явор Дачков

Безумна конференция на премиера в оставка Николай Денков и подалият оставка основен секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев. От нея стана ясно, че Коцев отдръпва оставката си, тъй като бил натискан да я подаде, само че не сподели от кого. По-същественото е, че Коцев призна, че през вчерашния ден е бил разпитван, осъществен е обиск и е обект на процесуално-следствени дейности. Това значи, че Живко Коцев е или обвинен или предпазен очевидец, само че при всички случаи е намесен в предмет на следствието за контрабанда против управлението на Агенция " Митници ".

Какво прави подобен човек в управлението на Министерство на вътрешните работи и с какви очи желае да се връща там е риторичен въпрос. Самият Коцев се държа като жертва на домашно принуждение, а не като мъж на такава сериозна и силова позиция. Той се оплакваше от самото начало и даже се върна 30 години обратно, с цел да каже, че са го насилвали. Хвана ме позор до момента в който го слушах. Но по-срамно бе държанието на Денков. Слушайте!

Премиерът Денков разгласи, че през вчерашния ден е пуснал писмо до шефа на ДАНС, с цел да го пита къде е основния секретар Живко Коцев, който беше липсващ в продължение на целия ден, а през днешния ден даде конференция до Денков. Премиерът не знае къде е личният му основен секретар и пуска писмо до шефа на ДАНС да го търси, до момента в който основният секретар е разпитван от проверяващите по огромна корупционна разработка против митниците. Това е цирк, а тези са клоуни в него. Самият Коцев призна категорично, че е обект на процесуално-следствени дейности и публицистите трябваше да подчертават точно върху това.

Денков сподели и още доста нелепости, само че най-поразително беше излъчването на двамата и на цялото им показване - жалка, маргинална картина на хора от които нищо не зависи, които изобщо не са уверени в това, което приказват, а играят политически цирк по насила. Жалкари, които официално се водят за министър председател и основен секретар на Министерство на вътрешните работи. Нелепо е обяснението на Коцев, че е подал оставка под напън през вчерашния ден, а през днешния ден е размислил и си я отдръпва. Мисля, че бавноразвиващите реотани от Политическа партия са загряли, че е по-добре да те уволнят, в сравнение с да си отидеш самичък и са решили да поправят тази неточност, подлагайки Коцев на днешното оскърбление.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР