От Фейсбук профила на журналиста Стефан ТашевЗащо в парламента още

...
От Фейсбук профила на журналиста Стефан ТашевЗащо в парламента още
Коментари Харесай

Защо няма временна комисия, която да проверява опита на Атанасов да вербува шефове от „Военно разузнаване“?

От Facebook профила на журналиста Стефан Ташев

Защо в Народното събрание още не е основана краткотрайна комисия за дейностите на съпредседателя на ПГ на „ Продължаваме промяната-Демократична България “ в 49-то Народно събрание Атанас Атанасов, който, към този момент потвърдено, е опитал да вербува шефове на дирекции в работа „ Военно разузнаване “ да работят за него? Като употребявал за тази работа... съветника по национална сигурност на премиера Денков Веселин Марков.

Скандалът е голям, макар, че се прави опит да се неглижира. Това е директна интервенция на политик в работата на службите, корист със служебно състояние.

Днес Тагарев, който е директен шеф на военното разузнаване, удостовери по Българска национална телевизия, че е уведомил за противозаконните дейности премиера. И?

Според неофициална информация преди този момент за дейностите на Атанасов е осведомен и Кирил Петков. Защо Денков и Петков си траят? Или са желали да употребяват това като компромат против Атанасов за изстудяване на прекалените  му амбции за надзор на службите? Какво прави като консултант на премиера още Веселин Марков?


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР