От Фейсбук профила на Георги Илиев, кмет на Слатина Въпреки

...
От Фейсбук профила на Георги Илиев, кмет на Слатина Въпреки
Коментари Харесай

Кметът на Слатина от ДБ разговоря с Петков за бъдещото управление на София, имали общи ценности

От Facebook профила на Георги Илиев, кмет на Слатина

Въпреки че с КирилПетков се познаваме от дълго време, през днешния ден за първи път имах опция да съм му хазаин в регион „ Слатина “.

Действително към този момент настъпи моментът, в който би трябвало да стартира да се води диалог за бъдещото ръководство на София.

С Кирил споделяме общи полезности и това е нещо, което никой от двама ни не е подлагал на подозрение през годините.

Освен че му демонстрирах някои от към този момент осъществените ни планове и тези, които са в развой на реализация, с Кирил имахме опция да поговорим малко повече и всъщност за моята тематика и персонална идея – децентрализацията на локалното самоуправление и за какво то е от основно значение за коренна смяна в развиването на София.

За мен това е казусът, чието разрешаване ще отключи всички благоприятни условия, които ресурсът на града ни допуска, само че които стоят заклещени в нормативни спънки и размити отговорности на голям брой институции.

Само човек, който идва от бизнеса, само че към този момент познава системата от вътрешната страна, може да разбере какъв брой недалновидно и в някои случаи безсмислено е структурирано ръководството на града ни.

София може доста повече!

 

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР