От Фейсбук профила на Димитър СтояновПо повод думите от днес

...
От Фейсбук профила на Димитър СтояновПо повод думите от днес
Коментари Харесай

Димитър Стоянов показа снимки на български оръжия ползвани от украинските военни

От Facebook профила на Димитър Стоянов

По мотив думите от през днешния ден на вицепремиер Корнелия Нинова, че " България не изнася оръжие нито за Украйна, нито за Русия ", както и заканите на социалистите, че ще изоставен ръководещата коалиция, в случай че " калашник или патрон замине за Украйна ", взех решение да обявявам тази информация, която се популяризира от страна съветски военни репортери (Михаил Андроник) и представители на по този начин наречените ДНР и ЛНР по отношение на открити български муниции. Снимките и информацията са от последния месец и половина.

На фотосите се вижда надлежно:

1. Български муниции, открити на украински позиции в Мариупол

2. Български муниции, открити в региона на село Трихизбенка, Луганска област

3. Боеприпаси за гранатомет СПГ-9, открити по селата на Донецка област.

Разбира се, извънредно желателно и налага се българско оръжие да стигне до Украйна, с цел да бъде подкрепена украинската войска от нейните съдружници в битката с съветското настъпление.

Трябва ли това обаче да става по някакъв загадъчен метод? България би трябвало да заеме ясна и открита позиция в поддръжка на Украйна със съответните актове на Народното събрание и Министерския съвет.

Правителството на Кирил Петков би трябвало да спре да бъде лицемерно и да разгласи намерено своята позиция, а не да си прави екскурзии за „ трагични селфита “ до Киев, както споделя президентът Зеленски. И единствената вярна позиция в тази ситуация е намерено да разгласи своята поддръжка за Украйна, извънредно и по линия на военно-техническата помощ.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР