От Фейсбук профила на депутата от ПП/ДБ Ивайло МирчевАкцията на

...
От Фейсбук профила на депутата от ПП/ДБ Ивайло МирчевАкцията на
Коментари Харесай

Мирчев: Акцията на „Възраждане” показва няколко неща: 1/ Родната полиция не ни пази…

От Facebook профила на депутата от ПП/ДБ Ивайло Мирчев

Акцията на „ Възраждане ” във Варна демонстрира няколко неща:

1/ Родната полиция не ни пази.

Не бих желал да оставам с усещането, че Министерство на вътрешните работи за следващ път си бърка в носа, до момента в който от  “Възраждане ” си разиграват коня, обаче то по този начин се оказва. Въпрос на обикновено вземане предвид е, след случилото се в София и Пловдив, да има съответна организация с задоволително служители на реда, тъй че да бъде обезпечено спокойствието на жителите, отишли на кинопрожекция, вместо да се разиграе следващият зулум.

2/  Ако продължим да сме над нещата и оставим омразата на “Възраждане ” да се шири необезпокоявана, ще пристигна миг, в който никой няма да е в сигурност в България.

3/  Няма стълб, в случай че ще до луната да е висок, който да компенсира комплексите ни. Само неувереният в себе си протяга ръка да бие другите. Само оня, който нищо не е пробвал да оправи самичък, счита, че различен му е отговорен за всичко и търси врагове на всички места. Ако желаеме да се почувстваме добре като българи, пътят не е през пердах и фантазии за национален съд. Има задоволително същинска работа за извършване в България - накъдето и да се обърне човек, все ще откри нещо, което да усъвършенства и за което да се погрижи.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР