От Фейсбук профила на Борислав Цеков Сложили железни решетки на

...
От Фейсбук профила на Борислав Цеков Сложили железни решетки на
Коментари Харесай

Цеков: Никога и по никакъв повод никой не е слагал железни решетки на символа на демокрацията

От Facebook профила на Борислав Цеков
Сложили стоманени решетки на вратите на Народното събрание. Решетки! Железни. Никога и по никакъв мотив през десетилетията на бурни, острастени и постоянно рискови политически битки и обществени напрежения -  даже и след погрома над постройката на Парламента на 10 януари 1997 година! - никой не просто не е дръзвал, а даже не си е помислял да зарешети Народното събрание. Защото това не е просто постройка или офис, а Символ. На Демокрацията и Държавността. Този знак не може да се слага зад решетки!

И доживяхме един сбирщайн от младежи, изстреляни във властта от електоралното незнание и хитри кукловоди - политически невнятни, конституционно необразовани и идеологически нефелни, офисен планктон, изваден от всякакви канторки и стартъпи, да зарешети Народното събрание. От боязън. И от дивотия. Не ви е позор!

Не помня името на това момче - някакво адвокатче, което през живота си няма и 10 минути, през които да се е борило за Свобода и Демокрация - което се води ръководител на това Народно заседание. Но се обръщам към него - момче, вие сте срам. Позор!
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР