От Фейсбук профила на бившия министър на образованието Красимир ВълчевДенков

...
От Фейсбук профила на бившия министър на образованието Красимир ВълчевДенков
Коментари Харесай

От ГЕРБ само дето не нарекоха Денков мишка: Страхлив, бута жената до него за министър!

От Facebook профила на някогашния министър на образованието Красимир Вълчев
Денков няма качества да бъде министър-председател. Личностни, професионални, морални. Има безспорни научни достижения и качества, само че няма качества на управленец и общественик.
Липсва му водачество, отговорност и увереност да отстоява каквито и да е полезности.
От записа се чу, че му липсват и морални качества. По-благовидното лице, готово да извършва болшевистките и разрушителни политики на “промяната ”.
Човек без лично мнение. Номиниран, с цел да бъде кукла на конци на Асен Василев.
Като министър на образованието и науката показва най-вече надменност и двуличие. Провали се във всичко, с което за захвана. Заради неумението си да чува разнообразни гласове и да работи с хора.
Лицемерно развяваше знамето на деполитизация на образованието, до момента в който правеше политически назначения и търгуваше учебни земи против поддръжка за изборите.
Системата на образованието го изпрати с групова въздишка на облекчение. Последните дни десетки хора от системата ми се обадиха и писаха с молба да не го поддържаме и позволяваме до каквато и да е управническа позиция.
Предложението му за министър на образованието и науката – Генка Петрова, е доказателство за безотговорното му отношение към системата. Основното й качество е, че е близка до Денков – взела участие е в най-вече планове във фармацията с него. Липсва ѝ управнически потенциал. Няма и задача да работи за образованието. Но очевидно се е “подписала с кръвта ” си, че ще назначава “наши хора ”.
Жалко, тъй като образованието е тематика, по която можем водим логичен и положителен диалог и да търсим общи решения. И система, в която има доста почтени хора за министри.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР