От Фейсбук профила на Асим Адемов Кандидатът за кмет Васил

...
От Фейсбук профила на Асим Адемов Кандидатът за кмет Васил
Коментари Харесай

Васил Терзиев може да е спокоен, защото я няма ДС, за да национализира милионите му

От Facebook профила на Асим Адемов

Кандидатът за кмет Васил Терзиев доста бързо се болести от безграничната безочливост на Промяната и стартира да я показва обществено!

Омръзнало му било от машинациите и от опитите да му лишават бъдещето!

Боже, какъв брой безочливост има по тоя свят, боже!

Този ВасилТерзиев, на който татко му, дядо му, чичо му, всички от мракобесната Държавна сигурност, която разплака десетки хиляди, Държавна сигурност, която унищожи живота на десетки хиляди българи, Държавна сигурност която унижи и разруши живота на стотици хиляди етнически турци като им смени имената принудително и ги прогони от родината им, се оплаква от измами и се е загрижил да не откраднат бъдещето му!

Той може да е спокоен, тъй като към този момент я няма Държавна сигурност на татко му, дядо му и чичо му и няма кой да му национализира милионите, първите евентуално от едни куфарчета. Така са правили едно време - шумкарите, какъвто е бил дядо му Васил Терзиев, принудително отнемали парите, фабриките, компаниите на богатите, заможни българи. Сега да е спокоен, няма я дядовата му Държавна сигурност и няма кой да секвестира милионите му!

На нас повече ни омръзна, доста повече, господин Терзиев, от машинациите на ДС-котилото, от което не може да се откопчим повече от 30 год. и което ни тормозеше в предишното и никога не искам повече това свърталище да се разпорежда с бъдещето ми!

Вие сте подсигурени за бъдещето си, господин Терзиев и никой не може да ви го открадне, най-много финансовото ви бъдеще.  Но оставете хората сами да си дефинират своето бъдеще без сянката, без отпечатъка и без продължението на Държавна сигурност!

И не вие ни надценихте, а самия вие се надценихте!

И мощно се надявам софиянци да ви откажат, веднъж и вечно от политиката!
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР