От фен фракцията “Курва Норд излязоха със специално изявление след

...
От фен фракцията “Курва Норд излязоха със специално изявление след
Коментари Харесай

“Курва Норд”: Наставникът допусна грешки, но играчите са тези, които ни влачат надолу

От почитател фракцията “Курва Норд ” излязоха със особено изказване след третата им турнирна загуба на обичания им Интер. Ултрасите застанаха зад треньора Симоне Индзаги, само че бяха извънредно сериозни към футболистите на отбора.
 Удинезе удари Интер и изненадващо изскочи на върха най-малко за няколко часа Удинезе удари Интер и изненадващо изскочи на върха най-малко за няколко часа
“Сега ще имате опцията да разберете на 360 градуса какво мисли “Норд ” за тази обстановка, в която няма нищо прелестно. Ние сме бомбардирани от претенции от истерични “фенове от обществените мрежи ”, които възхваляват революцията… нормално зад тила на други (обикновено нашия). Реалността, погледната от цялостна позиция, е доста по-сложна от прибързаното “Индзаги навън ”.

View this post on Instagram
A post shared by Curva Nord Milano - CN69 ®️ (@cn69_official)

Опорни точки: 

- ТОЛЕРАНТНОСТТА ПРИКЛЮЧИ. 

- Наставникът несъмнено позволи неточности, НО… 

- БЕЗ АЛИБИ ЗА ИГРАЧИТЕ, които откогато свят светува ни влачат надолу в обстановки, поставяйки своето его над колектива. А ТОВА НЕ Е ДОБРЕ ЗА НАС. При завръщането след паузата за националните тимове, регистърът ще се промени… Всеки би трябвало да си понесе отговорността. Ние се борим дружно и се оправяме ЗАЕДНО. Ще ви чакаме! ”, написа в позицията на тифозите в Инстаграм.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР