От ФБР са подслушвали бившия ръководител на предизборната кампания на

...
От ФБР са подслушвали бившия ръководител на предизборната кампания на
Коментари Харесай

ФБР изглежда има доказателства, че ръководителят на кампанията на Тръмп е търсил руска подкрепа

От ФБР са подслушвали някогашния началник на предизборната акция на Тръмп – Пол Манафорт преди и след президентските избори в Съединени американски щати, провели се през ноември предходната година, съобщи БГНЕС.
По информация на CNN, подслушването на срещите и телефонните диалози на Манафорт се е провеждало в сходство с издаденото от съда утвърждение и Закона за наблюдаване на непознатите разследващи служби (FISA).
Подслушването на Манафорт е почнало, откакто през 2014 година съдът е наредил следствие на активността на няколко вашингтонски консултантски компании, за които се е считало, че дават услуги на една от някогашните ръководещи украински партии - " Партия на районите " на някогашния украински президент Виктор Янукович.
CNN отбелязва, че част от събраните доказателства включват записи на Манафорт, доказващи, че той е поощрявал руснаци да подкрепят по един или различен метод предизборната акция на Тръмп . Специалният прокурор Робърт Мюлер, който води следствието за присъединяване на Москва в американските избори, към този момент е получил въпросните записи, издават три самостоятелни източника на малкия екран.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР