От Европейския център за транспортни политики споделиха сигнал за опасен

...
От Европейския център за транспортни политики споделиха сигнал за опасен
Коментари Харесай

Опасен участък! БМВ излетя от пътя, падна от мост СНИМКИ

От Европейския център за транспортни политики споделиха сигнал за рисков сектор, в който е станало съществено пътно произшествие.

Лек автомобил БМВ поднесъл в сектора сред Говедарци към Мальовица и е паднал от моста в стръмна урва. Гражданите дефинират оборудването като " необезопасено ".

Потърпевшите настояват, че на мястото не е имало знак за изострен завой или парапет, а мантинелата била изкъртена и невъзстановена при различен случай.  Произшествието зародило при сектор, в който платното било заледено. Преди и по-късно лед нямало.

При злополуката пасажерите се разминали с натъртвания и съществени материални вреди. От ЕЦТП заявавят, че ще извършат инспекция на въпросния сектор.

 Вижте целия сигнал на Десислава Чифлиджанова:

" Моля за подпомагане на място, на което за наше благополучие имахме шанс и се разминахме единствено с материални вреди и натъртвания, само че други не са имали или няма да имат този шанс.

След Говедарци по пътя за Мальовица има необезопасен мост на изострен завой, на който се образува замръзване, даже когато останалата част от пътя е суха и не се допуска, че ще се стъпи на лед и автомобилът ще сервира.
Няма знак за изострен завой, няма парапет или мантинела, нищо! При поднасяне се пада непосредствено от моста.
Прилагам няколко фотоси от нашето ПТП. Ако това помогне за спасяването на един човешки живот, всяко изпитание си е коствало ",

 Снимки: European Center for Transport Policies

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР