От екрана на bTV телевизионната водеща Люба Пашова каза страхотни

...
От екрана на bTV телевизионната водеща Люба Пашова каза страхотни
Коментари Харесай

Деси Стоянова и Люба Пашова прекъснаха предаването заради Ники Ишков, едва сдържат сълзите си

От екрана на bTV телевизионната водеща Люба Пашова сподели страхотни думи за напусналия този свят артист и някогашен президент на ФК Спартак Варна Николай Ишков. Тя прекъсна хода на предаването по сюжет и изрази почитта си към отишлия си другар.
Пашова назова Ишков „ огромна морска душа “ и акцентира какъв брой доста и разностранни са били гениите му. Люба Пашова описа за ранните му години като артист и присъединяване му в именития филм „ А в този момент на къде? “, където е с бъдещи огромни звезди от екрана като Мишо Билалов, Чочо Попйорданов и Николай Урумов. Николай Ишков доста се гордеел със почналото тогава другарство с именития режисьор Рангел Вълчанов, предава Петел.
Спортната журналистка описа любопитна детайлност. Във кино лентата Ишков носи синя футболна фланелка на френския народен тим. Оказва се, че тя е била напълно истинска и била носена в мач от състезател на „ петлите “. Ишков я получил като подарък и тя станала част от характера на героя му в един от най-обичаните български филми от 80-те.
Люба Пашова и Деси Стоянова особено изпратиха дълбокото си състрадание и голямата си благосклонност към брачната половинка на Ишков Нора и четирите им деца. Двете приказваха от сърце и това в действителност се усети в гласовете им. Макар че съумя да овладее сълзите си, Пашова сигурно разчувства феновете и думите си за Ишков и същинската стойност на загубата му.
Останалите участници в „ Преди обед “ актьорите Атанас Михайлов и Петър Дочев също се причислиха в съболезнованията си във връзка кончината на сътрудника им.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР