От една страна смъртта по време на секс се нарича

...
От една страна смъртта по време на секс се нарича
Коментари Харесай

Известни хора, умрели по време на секс

 Атила

От една страна гибелта по време на секс се назовава „ сладка “ и даже „ кралска “, а от друга – си е някак срамно. Непознати хора ще те видят в непристоен тип, а по-късно на всяка крачка ще ръсят смешки по твой адрес. От трета позиция, това е добър метод да влезеш в историята.

Атила – вождът на хуните

Знаменитият вандал имал величествен любовен багаж във тип на 7 дами, когато на пътя му застава дребната 12-годишна бургундка Хилда. Казват, че очите й били толкоз красиви, че великият държател не съумял да устои.

И починал в първата брачна нощ, нанасяйки непоправими вреди върху душeвността на своята малолетна брачна половинка. Други настояват, че Атила страдал от кръвотечение в носа и просто се обезкървил до гибел през първата си брачна нощ. Но вие на кое вярвате?

Папа Йоан XII

Папата – свято лице, наместник на Бога на Земята, само че се оказва, че и с него се е случила преживелица във тип на flagranto morto (смърт със свалени панталони). Папа Йоан XII (955-964) бил пребит до гибел от мъжа на чаровна жена в миг на съвкупление на духовника със съблазнителката.

Папа Павел II

А пък папа Павел II (1467-1471) бил по-малко късметлия или, в противен случай, повече. Той умрял по време на секс с едно момче-служител. И момчето играело, по този начин да се каже, дейна роля.

Феликс Фор

Като на всеки французин, и на френския президент (от 1895-1899) не му били непознати удоволствията, и постоянно, откакто привършвал с държавните каузи, се занимавал с леки, платени дами. Особено прелестно му било с Маргьорит Стейнел, с която по време на секс в Елисейския замък той умира.

Според формалната версия от сърдечен удар, който се случил по време на фелацио. На гроба на Фор Жорж Клемансо оставил епитафията “Il voulait etre Cesar, il ne fut que Pompee ”, което може да се преведе като „ Той искаше да бъде Цезар, а приключи като Помпей.

Майкъл Хътчинс

В смъртния акт на звездата от в миналото извънредно известната група INXS е записано самоубийство. В това имат вяра и многочислените му почитатели. Все отново, не всичко е толкоз просто. Смъртта настъпила в хотелска стая. Майкъл бил открит удушен с колан от змийска кожа.

Няколко години по-късно приятелката му, която, прочее, по нейните първични показания се намирала в прилежащата хотелска стая и „ не чула нищо “, признала, че Майкъл доста обичал странните полови игри. Особено приятна му била асфиксията по време на секс – това е, когато в миг на оргазъм, започнеш да затягаш колан или въже към шията си за усилване на чувството. Просто този път девойката може би е прекалила.

Дейвид Карадайн

Звездата от „ Убий Бил “ и „ Кунг фу легендата продължава “ се смята за последния от известните секс-мъртъвци, простете за цинизма. Нещастният случай с артиста се случил в Бангкок през лятото на 2009 година Подобно на Майкъл Хътчинс, и Карадайн се увличал по секс-афиксията.

Само че по авто афиксията, т.е. стигал до оргазъм и се задушавал самичък. В последна сметка, разкрили мъртвото му тяло в хотелската стая дружно с две въжета – едното било омотано към шията му, а другото – към пениса.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР