От една седмица депутатът на БСП от Хасковски избирателен район

...
От една седмица депутатът на БСП от Хасковски избирателен район
Коментари Харесай

Депутатът от БСП Смиляна Нитова от седмица е доброволец в РЗИ-Хасково

 От една седмица депутатът на Българска социалистическа партия от Хасковски изборен регион Смиляна Нитова е доброволец в битката с ковид, като се включи интензивно в работата на РЗИ-Хасково.

Народният представител подкрепя чиновниците, които работят по предписанията на откритите с COVID-19 хора, както и на контактните лица. " Останах учудена, че в РЗИ са толкоз натоварени, работи се в събота и в неделя и в извънработно време ", разяснява Смиляна Нитова. Сега водим война с незабележим зложелател и считам, че мога да оказа помощ с каквото мога, има доста документи за култивиране и телефонни позвънявания, добави тя.

Парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България “ взе решение депутатите, които могат, да се включат като доброволци в превъзмогването на рецесията, провокирана от COVID-19.

" Избрах да оказа помощ в своя изборен регион, защото на първо време съм виновна пред своите гласоподаватели ", разяснява Смиляна Нитова. Тя е безапелационна, че ще остане да оказва помощ в РЗИ-Хасково, колкото е належащо. В службата тя идва всеки ден, когато няма парламентарни съвещания.

" Благодарни сме за всяка оказана ни помощ, тъй като към този момент сме на ръба на силите си ", съобщи доктор Соня Димитрова, шеф на РЗИ-Хасково. По думите й на помощ се притекли и медицински лица от детските градини в общината, помагали и чиновници на полицията.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР