От един месец късните новини на Би Ти Ви имат

...
От един месец късните новини на Би Ти Ви имат
Коментари Харесай

Поли Гергушева не иска да отслабва след раждането

От един месец късните вести на Би Ти Ви имат новo лице – Поли Гергушева. Тя се завърна в ефир след една година в майчинство. Преди да забременее, журналистката водеше предаването „ COOLt ”, само че след това мястото й бе заето от друга русокоска – Натали Трифонова. Тъй като дългокраката синоптичката е бетонирала мястото си в съботното шоу, на Поли й била препоръчана алтернативата да стане новинарка.
Гергушева твърди, че е доста удовлетворена от новата си служба и благодари на шефа си Антон Хекимян за опцията и доверието. Тя възнамерявала да остане в майчинство до втората година на сина си, само че не могла да устои на отправеното й предложение да се завърне по-скоро на работа.

В момента водещата се пробва да съчетава професионалния и персоналния си живот , въпреки че не е по никакъв начин елементарно. „ Още диря салдото сред домашните отговорности, времето, прекарано с детето, и подготовката за късните излъчвания ”, признава Поли. Тя е удовлетворена, че отива в нюзрума чак вечерта, когато множеството й сътрудници са си тръгнали и е по-спокойно да се работи. През деня пък има опция да е със сина си.

Преди да пробие в малкия екран, русокоската се е сблъсквала с редица предубеждения поради предишното си. Не е загадка, че преди повече от 10 години хубавицата е била модел – изявявала се е в доста реклами, даже в сериали и филми. Участвала е и в състезанието „ Мис България ” през 2009 година Тогава не спечелила купата, само че станала подгласничка на победителката Антония Петрова. „ Голяма част от хората в България не схващат специалността на модела и не я считат за нещо съществено. Надявам се, че с работата си съм потвърдила противоположното и съм се утвърдила като публицист ”, разяснява новинарката.

Въпреки че се слави като една от най-красивите водещи на Би Ти Ви, Поли не е чак толкоз суетна. Докато била бременна със сина си Борис, тя качила 12 кг и до през днешния ден не е свалила всички. Макар че е малко по-закръглена от нормално, тя не счита да отслабва, тъй като по този начин се харесва повече. Младата майка твърди, че в никакъв случай не е пазила диети и няма желание тъкмо в този момент да го прави. Иначе върви на йога, на фитнес, а най-обича да кара колело с мъжа си Борис Мечкуев.

Гергушева и благоверният й се сгодиха още преди раждането на сина им, само че по този начин и не стигнаха до женитба поради пандемията. Любовната им история се развила доста бързо – срещнали се преди 4 години и заживели дружно още в самото начало на връзката им. „ Видяхме се за първи път една зимна заран, когато паркирах колата си на единственото свободно място на пракинга пред Би Ти Ви. То беше тъкмо до неговия автомобил. Секунди бяха задоволителни, с цел да разберем, че сме се харесали от пръв взор. За мен денят продължи по нормалния метод, до момента в който не го видях на един от мониторите – беше посетител в „ Преди обед ” дружно с другари, измежду които и стилистката Антония Йорданова. По-късно я попитах за него, а, наподобява, той също беше споделил за непознато момиче, което е харесал. Така, с помощта на нея, Борис ми писа и ме предложения на среща. Десет дни по-късно към този момент бяхме дружно ”, споделя водещата.

Постепенно влюбените разкрили, че имат доста общи неща между тях. От пролет до есен карат колела, а Борис даже върви на надпревари по колоездене. Заради мъжа си Гергушева се научила да кара и ски. Любимото занятие на двойката е да пътува по света, въпреки че в този момент не им се случва толкоз постоянно – и поради детето, и поради пандемията. От местата, които са посетили, най-впечатлени останали от Мароко и пустинята Сахара.

За мъжа на Поли се знае, че е четвърто потомство художни к. Син е на Веселин Мечкуев – член на управителния съвет на Камарата на дизайнерите у нас. Баща и наследник се занимават с създаване на панаирни и изложбени щандове, тримерен графичен дизайн, интериорна и екстериорна реклама, хотелиерска, ресторантньорска и туристическа активност.

Гергушева споделя, че с половинката й бързо стигнали до концепцията, че желаят дете. По думите й дребният Борис бил извънредно умерено бебе и не им създавал никакви главоболия. „ Спи по 12 часа през нощта, не е имал колики, яде всичко, не е придирчив. Единствено боледува по-често, само че може би е обикновено за тази възраст, до момента в който построи имунитет ”, споделя журналистката.

Тя нямала подозрение, че желае да кърми бебето си и го правила цели 8 месеца, само че началото било извънредно мъчно и мъчително за нея. „ Струва ми се, че всички приказват единствено за раждането, а за кърменето никой нищо не ми бе споменавал. Мисля, че е доста значимо да се приказва повече по тези тематики, с цел да бъдат готови младите майки ”, разяснява тв звездата.

Хубавицата е безапелационна, че желае да научи сина си най-много да бъде добър човек. Казва, че не е упорит родител и има вяра, че наследникът й самичък ще открие своя път в бъдеще. Засега натъртва само на книгите, въпреки че детето още не е във възраст, в която може да чете. Тя се старае всеки ден да му демонстрира друга брошура, да я преглеждат дружно и да му споделя забавни истории по нея. Поли се надява някой ден, когато Борис има обособена детска стая, в нея да има и дребна библиотека.

Гергушева няма желание да крие персоналния си живот , както вършат доста нейни сътрудници и други известни персони. Тя постоянно демонстрира в обществената мрежа фотоси и на мъжа си, и на детето им. „ Когато бях начин на живот публицист, постоянно питах гостите си за персоналния им живот. Разбира се, по учтив метод. Както аз съм очаквала отговор от тях, по този начин считам, че не е редно и аз да укривам персоналния си живот и детето ми. Мисля, че тъкмо заради тази причина до момента не съм била обект и на жълтите медии – тъй като се стремя да бъда открита.Според мен откровеността е едно от най-важните качества, когато си публицист ”, изяснява водещата. И добавя, че така и така в интимния й свят няма пикантерии.

Единствената любопитна детайлност от любовния живот на Поли е, че преди време е имала връзка с тогавашния началник на Би Ти Ви новините - Венелин Петков. Те не изкарали дълго време дружно, само че запазили положителните си колегиални връзки. Впоследствие пък той се ориентира към колежката й Николета Маданска.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР