От Движението за права и свободи изпратиха позиция срещу твърдения

...
От Движението за права и свободи изпратиха позиция срещу твърдения
Коментари Харесай

ДПС: Премиерът разпространи неистини срещу ДПС и Делян Пеевски в интервю пред Обзървър

От Движението за права и свободи изпратиха позиция против изказвания на министър председателят пред британското издание " Обзървър ", оповестени на 20.03.2022г.

" В оповестено в британското издание „ Обзървър “ на 20.03.2022г. изявление с българския министър-председател, последният за следващ път обществено популяризира лъжи и операции, уронващи престижа както на, по този начин и на народния представител господин.

изпрати остра позиция до изданието, в която декларирахме, че няма да толерираме погрешни и недоказани изказвания от страна на лица, заемащи виновни постове в България, чиято цел е само да дискредитират Движението за права и свободи и свързани с партията политически лица, в услуга на своите подмолни ментори.

Наясно сме, че и тази офанзива по отношение на е инспирирана от олигарха и медиен монополист Иво Прокопиев, който за следващ път употребява политическите си представители във властта, с цел да дискредитира съперниците си и в същото време, посредством непрекъснати клевети, да скрива от обществеността прокарването на личните си стопански ползи. " - са споделя в позицията на.

От партията прецизират, че по реда на парламентарния надзор ще насочат въпроси до министър-председателя по отношение на публикуваните от него изказвания в „ Обзървър “, които съгласно не дават отговор на истината.

" Заявяваме, че всеки опит за продължение на тази линия на опълчване с или с негови народни представители от страна на българското държавно управление и персонално от, основаващ се на лъжи и операции, не води до нищо градивно, не е в полза на българските жители и ще среща незабавната реакция от страна на Движението за права и свободи. " - показват още от партията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР