От две седмици насам защитничката на животни и пианистът делят

...
От две седмици насам защитничката на животни и пианистът делят
Коментари Харесай

Тази риалити звезда все пак се премести да живее при свекървата

От две седмици насам защитничката на животни и пианистът разделят един дом в Пловдив

Евгени Генчев и Валерия Георгиева, които станаха известни около риалити формата " Ергенът ", май освен, че още са дружно, на инат на слуховете, че всичко е било за пред камерата, само че и започнаха нова, доста значима крачка в връзките си.

Двамата към този момент живеят дружно и мнозина допускат, че до Нова година евентуално ще оповестят и друга хубава вест. От две седмици насам защитничката на животни и пианистът разделят един дом в Пловдив по предложение на Евгени, който е от много заможно семейство и може да обезпечи задоволително разточителен живот на жена си.

За момента двамата живеят в палата на родителите на Евгени, само че са на обособен етаж. И по-любопитното в тази ситуация, за което евентуално занапред ще валят потвърждения, е в какви ли връзки са Валерия и Светла Генчева, майката на Евгени, към днешна дата, при все, че по време на шоуто сред двете се усетиха очевидни искри на напрежение.И с цел да е изненадата цялостна, неотдавна Валерия споделила, че въобще не ревнува половинката си.

" Изобщо не ме интересува къде върви Евгени и по кое време ще се прибира ", казвала тя, придавайки си тип на доста уверена и демократична жена. Самият Евгени пък, в изявление, на същия въпрос, удостоверява казаното с добавката, че Валерия даже не го разпитва какво е правил и с кого, когато не са дружно, написа Crimesbg.com.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР