От две години изтича информация за разработването на Fuchsia OS.

...
От две години изтича информация за разработването на Fuchsia OS.
Коментари Харесай

Google разработва две иновационни устройства с Fuchsia OS - замяната на Android

От две години изтича информация за създаването на Fuchsia OS. Но Гугъл я разгласява със свободен достъп и в този момент тази операционната система към този момент е налична за тестване. А в този момент се появиха нови детайлности.
Отвореният достъп дава опция да се следят измененията в ядрото Zircon . По този метод се разбра, че Гугъл работи върху две незнайни устройства с имена Gauss и Astro . Те работят под ръководството на операционната система Fuchsia OS , която един ден ще размени Android. Очакванията са тези устройства да бъдат показани в границите на идната една година.



Мобилното устройство Gauss е оборудвано с 1 GB оперативна памет и употребява слабичкия 4-ядрен процесор Amlogic A113. Тоест, това може и да не е смарт телефон. От друга странна Astro се базира на чипа Amlogic S905D2, основан за платформата Android TV. Едното от тези две устройства ще има скенера за пръстови отпечатъци Goodix.



За Fuchsia OS се знае, че е модулна операционна система и може да се употребява в тв приемниците, смарт телефоните, таблетите, компютрите, телевизионните плъгини смарт часовниците и така нататък



Засега няма други детайлности за тези устройства, само че те ще се появят в най-близко бъдеще.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР