От древността бирата е любимо питие на мъжете. Към днешна

...
От древността бирата е любимо питие на мъжете. Към днешна
Коментари Харесай

Какво се случва с тялото ви, ако пиете бира всеки ден?

От древността бирата е обичано пиво на мъжете. Към днешна дата тя е желана и от от ден на ден дами.
В състава на пивото влизат 4 съставния елемент - вода, хмел, ечемичен малц и бирена квас.
 Къде се пие най-вече бира и къде тя е най-евтина Къде се пие най-вече бира и къде тя е най-евтина
За да открием произхода на бирата, би трябвало да се върнем не по-малко от 4000 година пр.н.е, когато в антична Месопотамия се е произвеждала алк...
Тази напитка изцяло утолява жаждата, а опиянението от нея настава постепенно.
През лятото огромна част от феновете на бира даже заместват водата с нея. Разбира се, това не би трябвало да се прави.
Все отново изгодите от бирата не могат да се отрекат. Известно е, че тя оказва помощ за битка с патогените на холера. Също по този начин, лекарите предлагат бира в дребни количества при съществуването камъни в бъбреците (тя оказва помощ за по-бързото им премахване заради мощния си диуретичен ефект). Но в световен аспект постоянната консумация на бира съществено поврежда здравето.
Как бирата въздейства на мъжкото и женското здраве?
Мъжете, които постоянно пият бира в огромни количества, страдат от появяването на по този начин наречения бирен стомах. Първо, пенливата напитка покачва апетита и затова води до нараснал калориен банкет от потреблението на салами, ядки и тестени произведения в огромни количества.
 10 фантастични приложения на бирата, за които не допускате 10 фантастични приложения на бирата, за които не допускате
Когато чуем думата „ бира “ незабавно си представяме златистата напитка с бели мехурчета, на която се любуваме най-много при...
На второ място, бирата съдържа квас, която въздейства негативно на метаболизма и има разхлабващ резултат върху мускулите.
Трето, хмелът съдържа веществото ксантохумол, което потиска синтеза на мъжкия хормон тестостерон, замествайки го с женски естроген. Ето за какво при мъжете, пиещи бира, тялото придобива женски белези - млечните жлези се усилват, а мазнините се отсрочват по бедрата и задните елементи.
Интересното е, че при дамите, които пият халба бира дневно, се следи тъкмо противоположното - естрогенът се заменя с тестостерон. В случая това води до поява на окосмяване над горната джука и повишен риск от неплодородие.
Кои органи са най-засегнати от бирата?
Голямото количество бира оказва нездравословно влияние върху доста процеси в организма. Ето кои са главните рискови области.
Черен дроб
 Ето какво ще се случи с тялото ви, в случай че пиете бира всеки ден Ето какво ще се случи с тялото ви, в случай че пиете бира всеки ден
Смята се, че единствено мощният алкохол е рисков за здравето ви. Колкото до бирата – тя е едва алкохолно пиво, което сякаш е безусловно б...
Основната му функционалност е филтрираща, защото този орган се занимава с обработката на токсините, съдържащи се в алкохола. Ако пиете бира всеки ден, черният дроб просто не може да се оправи с толкоз доста отрова и ще стартира да я натрупва в себе си.
Сърце
Под въздействието на алкохола сърцето е в непрекъснато напрежение, стените стават все по-малко еластични, натрупват се мазнини, образува се по този начин нареченото " бирено " сърце.
Стомахът и цялата храносмилателна система
Производството на стомашен сок мощно понижава, храната последователно стартира да застоява в червата и в следствие не се усвоява пълноценно.

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР