От древни времена се смята, че всяка зодия си има

...
От древни времена се смята, че всяка зодия си има
Коментари Харесай

Вашата сродна душа според зодията

От антични времена се счита, че всяка зодия си има други звездни знаци, с които се свързва по-лесно и такива, с които ѝ е доста по-трудно, съвсем невероятно. Практиката обаче е потвърдила, че за всяко предписание си има изключения и те не са малко.

Но астролозите отвръщат, че постоянно за връзките мощно въздействие има асцендентът, както и разнообразни други позиции, в които влизат звездите ни сега на раждането. Много любовни и фамилни разочарования се изясняват тъкмо с неналичието на съвпадения в сходствата сред небесните знаци. Ето някои общи разсъждения по тематиката за сродството на зодиакалните души, само че друго е, когато стане тирада за персонално установяване на тези връзки, написа flashnews.bg.

При това нареждане не се съблюдават главните връзки съгласно стихията, която ги дефинира. Тоест не би трябвало постоянно да се чака, че зодиите ще бъдат групирани по водещи детайли, както е признато в обичайна западна астрология – Огън включва Овен, Лъв, Стрелец; Земя включва Телец, Дева, Козирог; Въздух включва Близнаци, Везни, Водолей; Вода включва Рак, Скорпион, Риби. И още един път би трябвало да се подсети, че доста постоянно разпоредбите са по-малко от изключенията и въпреки всичко, като се замислим, има някакви сходства.

Овен

Овенът е влюбен в преследването. Обича провокациите и се нуждае от сътрудници, които ще му дават такива. Те са буйни натури, само че и доста ревностни. Ако имате едва сърце, не понасяте драмата и не можете да толерирате егоизма, връзката с Овен няма да е подобаваща за вас. Овните не трябва да губят времето си с хора, които единствено приказват без да работят. Те имат потребност от някого, който да бъде толкоз деятелен, колкото и те самите. Партньор, който ще бъде до тях всякога, когато имат потребност, както самите те биха постъпили.

Най-вероятните астрологични сродни души на Овен са Близнаци, Лъв, Везни, Стрелец, Водолей.

Телец

Телецът държи на чувствеността. Той е внимателен, деликатен, само че и с доста секси лъчение. Телците се нуждаят от сътрудници, които да им дават сигурност и да са мощно ангажирани с връзката си с тях. Те обичат да се радват на мощна физическа обвързаност. Ако не можете да толерирате ината и склонността към рутина, индивидът Телец няма да е подобаващ за вас. На Телците им би трябвало някой, който знае по какъв начин да ги успокои и който познава другите им настроения. Телците се нуждаят от сътрудник, който е наясно с техния характер и може да се оправи с него, вместо да избяга.

Най-вероятните астрологично сродни души са Рак, Дева, Скорпион, Козирог, Риби.

Близнаци

За представителя на Близнаци любовта е непрекъснато изменяща се, радостна игра. Близнаците са занимателни и умни флиртаджии, които се нуждаят от сътрудници, които няма да имат нищо срещу тяхното своенравие и няма да се пробват да ги манипулират. Трябва да изчакат колегата, който ще им разреши да бъдат себе си. Близнаците обичат своята лична персона, те живеят съгласно личните си правила.

Най-вероятните астрологично сродни души са: Лъв, Везни, Стрелец, Водолей, Овен.

Рак

За Рака фамилното благополучие е от първостепенна значимост. Раците имат предпочитание да основат любящо, крепко семейство и се нуждаят от сътрудници, които да им бъдат правилни и да обичат да бъдат обгрижвани. Но Раците постоянно са привличани от вълнуващите неприятни момчета/момичета. Обичат да се забавляват в другите аспекти от живота си, а сантименталните връзки не вършат изключение. Родените под този знак желаят завършения, само че това, от което в действителност се нуждаят, е непоклатимост. Те се усещат най-добре, когато заобикалят несериозните хора и посвещават времето си на тези, които в действителност са ангажирани с тях.

Най-вероятните астрологично сродни души на Рак са различен Рак, Скорпион, Козирог, Риби, Телец.

Лъв

Лъвът си пада по драмата. Тези хора са великодушни и имат топли сърца, само че постоянно желаят да бъдат преобладаващи във връзката. Имат потребност от сътрудници, които да им се радват и да им се възхищават. Човекът, от който се нуждаят, е този, който ги предизвиква да бъдат и да дават най-хубавото от себе си. Влюбват се в този, който им споделя, че могат да реализират всичко. Малко оказана поддръжка може да направи чудеса за Лъвовете.

Най-вероятните астрологично сродни души на Лъв са Везни, Стрелец, Водолей, Овен, Близнаци.

Дева

За Девата любовта е тип личностно израстване. Девите са работливи, откровени и нежни, нуждаят се от сътрудници, които могат да покачват самочувствието им и да не се възползват от тях. Човекът до Дева би трябвало да може да търпите рецензия. Девите са прекомерно срамежливи, с цел да създадат първата крачка. Имат потребност от половинка, която ще ги изведе от зоната им на комфорт и ще ги насърчи да бъдат смели и да се впуснат в живота. За тях е значим този, който ще им покаже, че животът е прекомерно къс, с цел да живеят единствено като наблюдаващи.

Най-вероятните астрологично сродни души на Дева са Скорпион, Козирог, Риби, Телец, Рак.

Везни

За Везните любовта е сантиментална приказка. Те са очарователни, само че елементарно стават подвластни от своя сътрудник. Имат потребност от половинка, която да се грижи за тях и да ги поддържа. Падат си по романтиката. Имат потребност от някой, който знае по какъв начин да държи пристрастеността си под надзор, само че ще се възпламенят, когато стигнат до спалнята. Пред тях не минават преструвките и драмата. Можем елементарно да съблазним Везните, когато сме естествени.

Най-вероятните астрологично сродни души на Везни са Стрелец, Водолей, Овен, Близнаци, Лъв.

Скорпион

Скорпионите са дълбоки, само че мрачни хора и обичат да стигат до крайности, за положително или за неприятно. Те имат потребност от сътрудници, които да могат да понасят падения, както и възходи. Падат си по тези, които обичат мощните пристрастености и не се опасяват от дълбоките води. Те обичат материалните старания (дори повече от Девата). Хубави коли, фешън дрехи, вечери в скъпи заведения за хранене – всичко това ги впечатлява.

Най-вероятни астрологично сродни души на Скорпион са Рак, Риби, Телец, Дева.

Стрелец

За Стрелеца любовта е едно огромно премеждие. Стрелците са неспокойни хора, метафизичен настроени и постоянно търсят нещо ново в живота. Трябват им сътрудници, които ще се причислят към тяхната задача в гонене на житейските удоволствия. Падат си по рисковете и вълненията. Ласкателството е доста значимо при Стрелците. Желанието им е да бъдат възприемани съществено и обичани за това, което са.

Най-вероятните астрологично сродни души на Стрелец са Водолей, Овен, Близнаци, Лъв, Везни.

Козирог

За Козирога любовта е работа и цел по едно и също време. Козирозите са хора, които мислят съществено върху построяването на бъдещето си и вземат връзката си още по-сериозно. Те се нуждаят от сътрудници, които да са виновни и зрели като мислене. Козирозите имат мощно възприятие за това, което е готино и в случай че мненията ни в това отношение съвпаднат, има огромна възможност да ги впечатлим и спечелим.

Най-вероятните астрологично сродни души на Козирог са: Риби, Телец, Рак, Дева, Скорпион.

Водолей

За Водолея всичко е въпрос на независимост. Тези хора ненавиждат разпоредбите и рестриктивните мерки, надлежно се нуждаят от сътрудници, които да почитат техния нетрадиционен метод към живота. Човекът от тази зодия може да не е съвършен за вас, в случай че търсите по-обичайна връзка. Визуализация и доста диалози, в случай че се окажем видът, който Водолеите харесват. Тогава ще бъдем и този, който опознава и положителната им страна.

Най-вероятните астрологично сродни души на Водолей са Овен, Близнаци, Лъв, Везни, Стрелец.

Риби

За Рибите всичко се свежда до дълбочината на възприятията. Те са супер прочувствени и елементарно раними. Нуждаят се от сътрудници, които могат да споделят своите усеща и да им обезпечават непоклатимост и ред в живота. Рибите си падат по духовните практики, само че и по сълзите. Въпреки че не всички Риби са наслада и светлина, както постоянно биват представяни, би трябвало да им покажем, че сме предан човек, който има положителни планове. В началото на свалката би трябвало да им покажем, че в действителност не им мислим зло.

Най-вероятните астрологично сродни души на Риби са Телец, Рак, Дева, Скорпион, Козирог.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР