От древни времена хората са се опитвали да предскажат съдбата

...
От древни времена хората са се опитвали да предскажат съдбата
Коментари Харесай

Вижте дланите си: триъгълник, звезда или ромб ще разкажат много за съдбата ви…

От антични времена хората са се опитвали да предскажат ориста си на ръка и да схванат какво значат линиите на дланта. На дланите ни участват разнообразни секрети фигури, които имат несъмнено значение. В допълнение към триъгълниците, звездите и ромбовете, има и други форми като тризъбец, полумесец, риба и кръст.

Погледнете деликатно дланта си. Какво виждате?

Триъгълник: Има ли триъгълник на дланта ви? Тогава имате мега-талант! Триъгълник с всевъзможен размер демонстрира съществуването на специфичен гений. И колкото по-голям е триъгълникът, толкоз повече шансове имате да станете доста почитан човек в обществото.

Звезда: Ако формата на звезда се перчи в дланта ви, която се състои от пресечната точка на дребни линии, вие сте собственик на мощни и характерни качества. Местоположението на звездата в горната част на линията на живота под показалеца приказва за вас като за човек с огромни умствени качества, предан на науката, философията или религията.

Ромб: Ако линията на ориста на дланта ви образува едно от лицата на ромба, това приказва за необуздания дух на авантюризъм и желанието да изследвате незнайното. Хора като вас се отличават с невероятна храброст и даже неблагоразумие. Виждате ли ромб? Тогава вие сте откривател, който обича да поема опасности. Но знаем, че рискът е благородна идея!

Риба: Тази форма е доста сходна на ромба. Специфиочното баче се крие в триъгълника под главната форма, която наподобява на опашка на риба. Човекът, който притежата този знак, е доста набожен.

Полумесец: Ако имате 2 линии, които образуват сърп или полумесец, можете безусловно да предскажете бъдещето. Вашата вътрешен глас е толкоз мощна, че сигурно обичаните хора са се обръщали към вас за съвет повече от един път. Разпознавате ли се?

Тризъбец: Линията на живота в дланта на ръката ви е разграничена на три елементи, образувайки тризъбец: вие безусловно сте собственик на божествена отбрана и нищо не може да ви нарани.

Кръст: Този знак демонстрира, че индивидът е нравствен, само че не е податлив да изследва границите на човешкия дух. Това е по-скоро човек, който има някакви характерни духовни знания.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР