От доста време собствениците на Манчестър Сити имат една огромна

...
От доста време собствениците на Манчестър Сити имат една огромна
Коментари Харесай

Манчестър Сити подновява офанзивата си за Меси

От много време притежателите на Манчестър Сити имат една голяма трансферна фантазия - да привлекат в своя клуб огромната звезда на Барселона Лионел Меси. От няколко години на " Етихад " имат вяра, че в случай че някой ден аржентинецът реши да напусне каталунците, то най-вероятната дестинация за него ще бъде точно Манчестър. Откритият спор, в който 32-годишният футболист влезе в последните дни със спортния шеф Ерик Абидал, още веднъж е подхранил вярата на ръководителите на Ман Сити, че до подобен трансфер може в последна сметка да се стигне.

Договорът на Меси с Барселона е до 2021 година, само че съгласно ESPN в него има уговорка, която му дава право да си тръгне без пари през това лято, ако по някаква причина аржентинецът не е удовлетворен от обстановката на " Камп Ноу ". Този път няма умопомрачителна освобождаваща уговорка в размер на 700 милиона и в случай че някой може да убеди Меси, че е време да си тръгне от Барселона, и несъмнено, може да му обезпечи чисто по 50 милиона под формата на заплати, то каталунците нямат лостове, с които да спрат сходна договорка.

В Сити има задоволително хора, които са близки с Меси, и ще се опитат още веднъж да го убедят да направи смяна. Това са Джосеп Гуардиола, Чики Бегиристайн и Феран Сориано. Това обаче e единствено догадка, която не наподобява доста евентуална, защото информациите след вчерашния диалог сред Меси и президента Джосеп Мария Бартомеу са, че аржентинецът е уверил, че абсурдът с Абидал е зад тила му и няма проблем двамата да работят дружно на " Камп Ноу ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР