От доста време се говори, че Sony ще представи нов

...
От доста време се говори, че Sony ще представи нов
Коментари Харесай

Sony представи Alpha 7C II и Alpha 7CR с начална цена $2200

От много време се приказва, че Sony ще показа нов фотоапарат в края на август. Най-накрая денят пристигна и компанията разгласи два нови фотоапарата – Sony Alpha 7C II и Sony Alpha 7C R.

Sony Alpha 7C II – спецификации и цена

Sony Alpha 7C II

Sony Alpha 7C II идва с 33MP Exmor R CMOS датчик. Той разполага с BIONZ XR обработка за чудесно качество на изображението и специфичен ИИ процесор за разширено различаване на обекти.

Фотоапаратът предлага запис на 4K видеоклипове до 60p/50p и 5-осна оптична стабилизация на изображението. Устройството също по този начин обезпечава XGA OLED електронен визьор с висока разграничителна дарба и 120fps екран.

Базираното на ИИ автоматизирано кадриране ви разрешава да регулирате фрагмента, с цел да наблегнете автоматизирано вашия обект. Дизайнът на фотоапарата е резистентен на прахуляк и водни пръски, съпроводен от шаси от магнезиева сплав.

Можете елементарно да свържете устройството към смарт телефон посредством приложението Creators на Sony. Фотоапаратът е на цена от $2199,99 и е разполагаем в два цвята – черен и сребрист.

Sony Alpha 7CR – спецификации и цена

Sony Alpha 7CR

Sony Alpha 7CR е стилен, лек фотоапарат с 61MP Exmor R датчик за изображения и BIONZ XR обработка. Предлага 5-осна оптична стабилизация на изображението с до 7 стъпки на отплата и съгласуемост с над 70 мм E байонет обективи. Апаратът поддържа XGA OLED електронен визьор със 120fps.

Подобно на Sony 7C II, това устройство също по този начин включва основано на изкуствен интелект автоматизирано кадриране, съпроводено от автофокус, фокусна карта (асистент на екрана за снимане на видео) и угнетяване на трептенето от изкуствено осветяване.

Устройството коства $2999,99 и още веднъж е налично в черен и сребрист цвят.

Sony Alpha 7C II ще бъде разполагаем през септември, а Sony Alpha 7CR – през октомври.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР