От доста време се говори, че Миглена Каканашева май-май си

...
От доста време се говори, че Миглена Каканашева май-май си
Коментари Харесай

Излезе От Брадъра, Бедата Не Закъсня. Близките Я Видяха, Сълзите Бликнаха, Не Могат Да Я Познаят. Още Се Мълчи, Страшни Новини За Мегз

От много време се приказва, че Миглена Каканашева май-май си има съществени проблеми с тежестта. Тя от години е плашещо слаба и има тип на анорексичка. Въпреки това, Мегз постоянно е твърдяла, че се храни по доста и здравословно. Просто води прекомерно динамичен метод на живот и спи по малко. Именно на това сякаш се дължи нейния тип.

По време на присъединяване си във ВИП Брадър, дизайнерката показва забележителен дебелоглав и „ правила “, само че и не вкус. На няколко пъти тя съобщи подготвеност да не яде поради нежеланието си да извършва седмичните задачи. За всички стана ясно, че за нея храната не е приоритет и е коренната диаметралност на Сашка Васева!

Именно Дупнишката мадона не един и два пъти се опита да вразуми Мегз и да й втълпи, че без ястие не може да се живее. Диетоложката Енджи Касабие също й изнасяше лекции по какъв начин сама си унищожава здравето и е време да се вземе в ръце. А след края на риалитито Каканашева показа, че е свалила цели 8 кг!

За нейното телосложение това е сериозно доста! Дизайнерката потегли да популяризира роклята си от финала, само че реши да включи и персонално словоизлияние. „ Толкова съм отслабнала, че всяка рокля ми стои като на окачалка! Обратно в битката с килограмите “, написа Мегз. А по-късно заваляха мнения, че май-май в скоро време ще изчезне.

Каканашева се включи в полемиката и попита по какъв начин може за един месец да си върне изгубените 8 кг. А някои се пошегуваха с нея да попита Сашка Васева. Все отново, Мегз не скри благодарността си към певицата поради препоръките и поддръжката. А фрапантното й намаляване сигурно се дължи на боклуците и останките, с които се хранеше във ВИП Брадър. Дори е цяло знамение, че не влезе в болница, написа hotarena.net.

Сега даже Мегз се е уплашила за себе си и е решена да работи в точния момент. Тя се е съветва със експерти по хранене и фитнес инструктори, които да й изготвят прецизен проект за деяние. Когато анорексията чука на вратата, няма време за губене!
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР