От доста време насам пробутват упорито синоптичката Натали Трифонова за

...
От доста време насам пробутват упорито синоптичката Натали Трифонова за
Коментари Харесай

Натали Трифонова преди корекциите-Наистина няма нищо общо със сега

От много време насам пробутват настойчиво синоптичката Натали Трифонова за лице на Би Ти Ви. Тя се появява безусловно на всички места като от синоптичка стана и водеща, а неотдавна я гледаме във всеки вероятен формат или реклама.

Само дето в „ Ергенът “ не са я цанили, само че знае ли се…

Спрягаше се, че Наталито е естествената красавица на медията и действително мнозина имаха вяра в това, тъй като няма забележими и брутални корекции като при болшинството от чалгарките да вземем за пример. Затова и на нас ни увисна ченето като видяхме фотоси на действителната Натали отпреди десетина лета, когато е водела прогнозата в тогавашната кабеларка ТВ7.

Цветът на косата на Трифонова е мрачен и това й е по рождение, само че не той е значимият. Устните й са очевидно по-тънки и неоформени, в сравнение с са в този момент като най-тънка е горната й джука, за сметка на корекцията през днешния ден. Натали е предходна и през ринопластика като носът й е бил много по-широк и със объл връх – нещо, което също е оправено.

„ И като стартират да дуднат за натурални хубавици, хайде бегай, бе! Натурални са ти Моника Белучи и София Лорен, всичко останало е – благодарим ви, лекар Енчев “, разясняват консуматори в нета. И признават, че им е писнало да се стартират все едни и същи лица от малкия екран до погнуса.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР